Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (26/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (26/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (26/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές εντάσεις – Επιστροφές από το παρελθόν – Αλλαγή εργασίας

Χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Έχετε προβλέψει πως θα εξελιχθεί αυτή η δύσκολη σχέση, και μάλλον τώρα και το ζείτε. Αν κάτι τελικά σας ενοχλεί τόσο πολύ στον άνθρωπο σας καλύτερα να του το πείτε.

Ταύρος

Δεν είστε ακόμη και σε κανένα επίπεδο έτοιμοι, για να συναντήσετε τον πρώην σας, που ξέρετε ότι άμεσα και χωρίς άλλους περιορισμούς, θέλει να επιστρέψει στην ζωή σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (26/3/19)

Δίδυμοι

Μια καλή εποχή για την αισθηματική σας ζωή. Μερικοί από εσάς ίσως και να αποφασίσουν να κάνουν και μια επόμενη κίνηση για γάμο ή και οικογένεια.

Καρκίνος

Οι τρίτοι, οι γνωστοί σας, σας σχολιάζουν συνεχώς! Αυτό είναι και κάτι που το έχετε καταφέρει εσείς τελικά καθώς έχετε αφήσει τις πόρτες τις ερωτικής σας ζωής ανοιχτές.

Λέων

Δεν θα ανεχτείτε άλλες αναβολές και καθυστερήσεις, από τον άνθρωπο σας. Τώρα υπάρχουν γύρω σας καταστάσεις που σίγουρα δεν μπορούν να περιμένουν.

Παρθένος

Ο σύντροφος σας, έχει ακόμη πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσει και να ξεπεράσει, άρα μην τον πιέζετε για να κάνει κάτι που ήδη ξέρετε ότι δεν το μπορεί.

Ζυγός

Έχετε κλείσει επιτέλους τα μάτια και τα αυτιά σας, στις σειρήνες του παρελθόντος. Ξέρετε μέσα σας ότι όσες ευκαιρίες και να δώσετε, τα ίδια θα συμβούν.

χαρτομαντεία Σκορπιός

Πολλά τα σχέδια και οι προτάσεις που θα σας έρθουν από το άτομο που αγαπάτε, έτσι ώστε μέσα στην Άνοιξη αυτή εσείς οι δύο να κάνετε κάτι περισσότερο.

Τοξότης

Είστε κάθετοι στις απόψεις και στις θέσεις σας, μέσα στον δεσμό σας, και αυτό έχει ήδη αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας, που ήδη περνάει τα δικά του δύσκολα!

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (26/3/19)

Αιγόκερως

Έχετε καταλάβει ότι το άτομο που έχετε βάλει μέσα στην καρδιά σας, είναι λίγο παγωμένο αυτό το διάστημα. Μια βαθιά συζήτηση θα σας έλυνε όλα τα προβλήματα.

Υδροχόος

Δεν είστε και τόσο μακριά, από την επανασύνδεση με το άτομο που έχετε χωρίσει. Φάση ήταν και τώρα μέσα στον μήνα, θα έχετε την εμφάνιση του.

Ιχθείς

Μόνο αλήθεια σας λέει η διαίσθηση σας, και μάλλον τώρα θα δείτε και το αποτέλεσμα. Ο πρώην σας δεν σας έχει ξεπεράσει και επιστρέφει σε εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments