Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (26/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (26/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (26/3/19).

Ζώδια Κριός

Είναι βέβαιο ότι έχετε μια ιδιαίτερη επαφή με κάποιον/α συγκεκριμένο/η. Ακόμη και αν δεν μπορείτε ακόμη να το εκφράσετε με λόγια, ξέρετε ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά σας. Υπάρχει άσβεστο πάθος ανάμεσά σας; Ίσως όχι. Αλλά η θερμοκρασία αυξάνεται επικίνδυνα όταν βρίσκεστε μαζί.

Ζώδια Ταύρος

Είστε έτοιμοι να κάνετε μερικές αλλαγές; Η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για ένα πάρτι με φίλους. Αναζητήστε νέες επαφές αλλά επικεντρωθείτε σε άτομα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μακροπρόθεσμες σχέσεις. Θα μάθετε καινούργια πράγματα για τους παλιούς σας φίλους.

Ζώδια Δίδυμοι

Όταν κάποια αλλαγή προκύψει σήμερα στη ζωή σας, μην πανικοβληθείτε και φέρετε την καταστροφή. Οι μεταμορφώσεις είναι συναρπαστικές και γεμάτες με άπειρες δυνατότητες. Είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο. Ενστερνιστείτε με σθένος την αλλαγή στον τρόπο ζωής σας.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (26/3/19)

Ζώδια Καρκίνος

Αν σήμερα ο πολύς κόσμος σας προκαλεί πανικό, μείνετε μόνοι. Τα άστρα λένε ότι σήμερα είναι πιθανότερο να συναντήσετε τον έρωτα χωρίς να σας αποδιοργανώνουν οι άλλοι. Οπότε καθίστε μόνοι σας σε ένα ήσυχο καφέ και χαλαρώστε.

Ζώδια Λέων

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο προσπαθεί να σας πει κάτι, αλλά δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τους υπαινιγμούς του. Αν νιώθετε ότι διστάζουν να σας πουν κάτι, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και ζητήστε τους διευκρινήσεις. Δεν θα προσβάλλετε κανέναν ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ζώδια Παρθένος

Ενώ όλοι στο γραφείο σας τρέχουν πανικόβλητοι, εσείς είστε στην αίθουσα για το προσωπικό και μιλάτε με τον γόη του γραφείου. Αυτό ίσως είναι μια υπενθύμιση να κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες και συγκρούσεις. Έτσι θα γνωρίσετε τα πιο ενδιαφέροντα άτομα.

Ζώδια Ζυγός

Το αποψινό βράδυ δεν προσφέρεται για άραγμα στον καναπέ. Αν αισθάνεστε εξαντλημένοι μετά τη δουλειά, γυρίστε σπίτι για έναν σύντομο υπνάκο. Αναζωογονηθείτε γιατί η νύχτα θα είναι μεγάλη. Εκμεταλλευτείτε την.

Ζώδια Σκορπιός

Εφαρμόστε τη δημιουργικότητα και τις οργανωτικές σας δεξιότητες στην ερωτική σας ζωή. Καθαρίστε τα εισερχόμενά σας και ενημερώστε το διαδικτυακό σας προφίλ. Ανακαλύψτε νέα μέρη που μπορείτε να γνωρίσετε καινούργια άτομα και μη διστάσετε να ζητήσετε από τους φίλους σας να σας κανονίσουν ραντεβού με γνωστούς τους.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα είστε σε πολύ καλή φάση για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Ανακαλύψτε όμορφα μέρη και ευχάριστους ανθρώπους και ρίξτε το έξω. Δείξτε στον υπόλοιπο κόσμο τα προτερήματα σας. Είναι βέβαιο ότι κάποιος/α ενδιαφέρων/ουσα σας παρακολουθεί.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (26/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα πάνω από όλα, ακούστε το ένστικτό σας. Μην αγνοείτε τα σενάρια του μυαλού σας. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είστε πρόθυμοι και να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει.

Ζώδια Υδροχόος

Κάτι που ξεκίνησε σαν ένα καπρίτσιο της στιγμής, εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Να περιμένετε και άλλη αυθόρμητη κατάσταση κάποια στιγμή σήμερα. Μην το παρασκέφτεστε. Απλά ακολουθήστε το ένστικτό σας και δεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα συζητήστε και για θέματα που είναι έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Μιλήστε για πολιτική, τέχνη, σπορ – ο,τιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο άνετα. Μη φοβηθείτε να κάνετε ερωτήσεις. Κάποιος/α ξεχωριστός/ή είναι πρόθυμος/η να σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments