Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19).

ζώδια κριός .

Θα μπορούσε να γίνει σαφές, ότι κάτι που επαναλαμβάνεις χωρίς σκέψη, έχει άμεση – και δυνητικά αρνητική – επίδραση στη ζωή σου ή στη σχέση σου. Ευτυχώς, μπορείς να σπάσεις αυτό το πρότυπο και να διασφαλίσεις πως οι πράξεις σου, θα έχουν από δω και πέρα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Αυτή η θετική αλλαγή στη στάση σου, πιθανότατα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον εραστή σου!

ζώδια ταύρος

Μια αλλαγή νοοτροπίας θα μπορούσε να θέσει τη σχέση σου σε μια νέα τροχιά, ακόμα κι αν φανεί ασταθής, στον εραστή σου.

Μπορεί να είναι η επιθυμία σου να πειραματιστείς με κάτι στα ερωτικά σου, που ενθαρρύνει μια πιο παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Λειτούργησε όπως αισθάνεσαι και ακολούθησε τις καινούργιες κι ενδιαφέρουσες επιλογές σου. Αγκάλιασέ τες!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Αυτή είναι η στιγμή για να δεις την αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα διαφορετικά…. και να συνδεθείς με την αυθεντικότητά σου, αντί να ακολουθείς μια συγκεκριμένη στάση, που πιστεύεις πως θέλει ο εραστής σου. Να είσαι διατεθειμένη να ελαφρύνεις το συναισθηματικό σου φορτίο, ειδικά αν οι συμπεριφορές ή οι πεποιθήσεις που σχετίζονται με θέματα από το παρελθόν, σε εμποδίζουν να ωριμάσεις. Ήρθε η ώρα για νέες στάσεις και πεποιθήσεις, που θα τις αντικαταστήσουν. Η διαμόρφωση ή η ενίσχυση της σχέσης σου, απαιτεί τώρα να αφήσεις τον πραγματικό σου εαυτό ελεύθερο, απ΄ ό,τι σε εμπόδιζε μέχρι τώρα.

ζώδια καρκίνος

Αν νιώθεις πως η σχέση σου, έχει γίνει πολύ προβλέψιμη, άφησε τον εαυτό σου να ψάξει ανεξερεύνητα μονοπάτια…. γιατί αυτό μπορεί να την ενισχύσει, με πολύ ευχάριστο τρόπο. Νέες στρατηγικές στην ερωτική σου ζωή θα σε οδηγήσουν, σε οτιδήποτε ή σε οποιονδήποτε δεν είχες δώσει πολύ σημασία, εδώ και πολύ καιρό. Να είσαι πρόθυμη να πειραματιστείς και να γίνεις ίσως λίγο πιο ριζοσπαστική, στο όνομα της αγάπης. Η προσπάθεια θα αξίζει τον κόπο.

ζώδια λέων

Μια στάση ή μια πεποίθηση που ίσως πιστεύεις πως ξεπέρασες στα ερωτικά σου, ίσως αναβιώσει τώρα. Μπορεί κάτι που έκανες στο παρελθόν, και χαροποίησε την καρδιά σου ή βοήθησε να κάνεις πιο πικάντικη τη σχέση σου, να έχει κάποια σημασία τώρα. Ό, τι λειτούργησε τότε, μπορεί να λειτουργήσει ξανά…. με τον πιο θαυμάσιο και ερωτικό τρόπο!

ζώδια παρθένος

Μια θετική αύρα διαπερνάει τώρα τη σχέση σου, και θα μπορούσε να οφείλεται στη σωστή επικοινωνία, που έχεις με τον εραστή σου. Αυτή, φωτίζει τη φαντασία σου και σ’ ενθαρρύνει ν’ αναρωτηθείς τί άλλο θα μπορούσε να συμβεί, αν προωθούσες λίγο περισσότερο μια ερωτική σου φαντασίωση. Δεν χρειάζεται ν’ αλλάξεις αυτά με τα οποία είσαι ευχαριστημένη. Αλλά αν είσαι λιγάκι πιο τολμηρή, θα εξελίξεις περισσότερο τη σχέση σου.

ζώδια ζυγός

Έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου ένα μακροπρόθεσμο όραμα που επηρεάζει τη σχέση σου, αλλά είσαι αβέβαιη, για το πώς το αντικείμενο του πόθου σου, θα ανταποκριθεί σ’ αυτό. Θα νιώσεις περισσότερο παθιασμένη από ότι χρειάζεται. Ευτυχώς όμως, που καταλαβαίνεις, ότι τα μικρά βήματα είναι πολύ καλύτερα από την άμεση επιβολή της συγκεκριμένης ατζέντας. Το πάθος σου, μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό! Αλλά να το διοχετεύσεις σταδιακά, για να πάρεις με το μέρος σου τον εραστή σου!

ζώδια σκορπιός

Θα έχεις τόσες πολλές ιδέες… και ίσως και μερικές φαντασιώσεις, σχετικά με το τι θέλεις να ζήσεις στη σχέση σου. Ωστόσο, είναι αυτό που συμβαίνει εδώ και τώρα που θέτει τα θεμέλια, για ό, τι πραγματικά θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου. Το πρώτο βήμα για να μετατρέψεις ορισμένα σου οράματα σε κάτι πραγματικό, θα είναι να δεχτείς, ότι πρέπει να υπάρχει μια διαδικασία γι’ αυτό, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν αποφασίσεις ν’ ανοιχτείς και ν’ αποκαλύψεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, τότε είναι δίκαιο, ο σύντροφός σου, να κάνει το ίδιο!

ζώδια τοξότης

Μπορεί να δεις τα θέματα που σχετίζονται με την αγάπη, το ρομαντισμό και την οικειότητα, από διαφορετικές οπτικές γωνίες αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σημαντικό να μην ξεχνάς ορισμένα πράγματα. Μπορεί να έχεις πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, για να δοκιμάσεις να τα καταλάβεις όλα με τη μία. Ευτυχώς που έχεις μια καλύτερη αίσθηση για το τι είναι σημαντικό και τι όχι, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις τώρα. Απλά άφησε τις αληθινές καταστάσεις να βρεθούν με φυσικότητα, στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/3/19)

ζώδια αιγόκερως

Θα εξετάσεις με προθυμία, ορισμένες ρομαντικές δυνατότητες ή σχέσεις που δεν πίστευες ότι ήταν εφικτές, πριν από λίγο καιρό. Παρόλο που δεν κάνεις μια αναγκαστική στροφή προς τα εμπρός με τα ερωτικά σου, είσαι έτοιμη να δείξεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να αγκαλιάσεις το πνεύμα συνεργασίας, για το οποίο είχες ίσως αντισταθεί, στο παρελθόν. Η προθυμία σου να είσαι πιο συνεργάσιμη και ευέλικτη στο όνομα της αγάπης, θα σε βοηθήσει να κάνεις τώρα, σημαντικά βήματα.

ζώδια υδροχόος

Έχεις καλούς λόγους να νιώθεις αισιόδοξη και καθησυχασμένη στο παρόν με τα ερωτικά σου. Θα αισθανθείς όμως, μεγάλη ανυπομονησία για να θέσεις σε λειτουργία μια νέα διαδικασία, που θα σε οδηγήσει πολύ μπροστά στο μέλλον. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η καρδιά σου μπορεί να μην συμφωνεί με τα έντονα βήματα, που το μυαλό σου είναι αποφασισμένο να κάνει. Κάνε καλύτερα μικρά και μετρημένα βήματα, για τον παθιασμένο προορισμό σου.

ζώδια ιχθύες

Η αυτοπεποίθησή σου, μπορεί να σε βοηθήσει ν’ αλλάξεις σημαντικά τις ερωτικές σου υποθέσεις, σήμερα. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορούν να ξεκινήσουν νέες συζητήσεις με τον εραστή σου, ώστε να καταλήξετε, πως και οι δύο βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε είναι σημαντικό να αγκαλιάσεις τις φανταστικές ιδέες που σε εμπνέουν, να κάνεις τολμηρά και φιλόδοξα βήματα προς το παθιασμένο δυναμικό σου. Αυτό που σκέφτεσαι, μπορείς τώρα να το πετύχεις Η ισχυρή σου φαντασία θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments