Αθλητισμός

Κουλούρης: Τα “θέλω” του για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ

Κουλούρης: Τα “θέλω” του για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ
Ο Ευθύμης Κουλούρης την φετινή σεζόν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρομήτου. 

Ο Ευθύμης Κουλούρης την φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με την φανέλα του Ατρομήτου.

Μετρά 22 γκολ σε 30 ματς, 16 από τα οποία έχει πετύχει στο Πρωτάθλημα και τον έχουν φέρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Είναι λογικό και επόμενο, λοιπόν, στην Τούμπα να έχει τεθεί πολύ σοβαρά το θέμα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι άλλωστε που είχε συζητηθεί και το χειμώνα που πέρασε μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με την metrosport, το μέλλον της σχέσης ΠΑΟΚ-Κουλούρη θα τεθεί στο τέλος της περιόδου επί τάπητος, καθώς στον Δικέφαλο αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που θα πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021, επί της ουσίας, οι λύσεις μοιάζουν να είναι δύο:

Είτε ο ΠΑΟΚ θα τον εντάξει και πάλι στην ομάδα και θα επιδιώξει να τον εκμεταλλευτεί αγωνιστικά, είτε θα επιχειρήσει να τον πουλήσει για να εκμεταλλευτεί την άνοδο της μετοχής του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μέσω των εμφανίσεων στον Ατρόμητο. Θυμίζουμε ότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι 7 εκατ. ευρώ που είναι, βέβαια, δύσκολο να δοθούν στην παρούσα φάση, ωστόσο ο Κουλούρης μπορεί να φέρει μία αξιόλογη προσφορά.

Η επιθυμία του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Στη συζήτηση που θα γίνει θα παίξει, σαφέστατα σημαντικό ρόλο η στάση του ίδιου του παίκτη. Η «Μ» είναι σε θέση να αποκαλύψει ότι ο 23χρονος φορ θα θέσει μόνο ένα «θέλω» στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: Για να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα, θα πρέπει να του δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος, να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που κέρδισε μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σταθμίσει και το γεγονός ότι στο ρόστερ υπάρχουν ο Ακπομ και ο Σφιντέρκσι και να καταλήξει στην απόφασή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments