Αυτοδιοίκηση

Άγγελος Χαριστέας: Κατεβαίνει στις εκλογές με συνδυασμό έκπληξη

Άγγελος Χαριστέας: Κατεβαίνει στις εκλογές με συνδυασμό έκπληξη
Ο Άγγελος Χαριστέας είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Άγγελος Χαριστέας κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Άγγελος Χαριστέας θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

View this post on Instagram

Θεσσαλονίκη μου ❤🇬🇷

A post shared by Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) on

Μάλιστα, σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το σήμα και τους υποψήφιους με την παράταξη “Αλληλεγγύη” στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Το όνομα της παράταξης δεν άλλαξε ενώ το λογότυπο του συνδυασμού «Απόστολος Τζιτζικώστας Αλληλεγγύη» σε μπλε και πορτοκαλί χρώμα, είναι ένα δακτυλικό αποτύπωμα, παρόμοιο με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί λίγους μήνες πριν, κατά την διαδικτυακή καμπάνια που έκανε ο Περιφερειάρχης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την Μακεδονία» σχολίασε ο κ. Τζιτζικώστας στο εισαγωγικό βίντεο όπου παρουσίασε σε λίγα λεπτά το έργο που επιτέλεσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του την τελευταία πενταετία.

Μεταξύ των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν εκτός από τον ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική το 2004, Άγγελο Χαριστέα, είναι ακόμα τρεις βετεράνοι αθλητές.

Ο λόγος για τους Λάκη Παπαϊωάννου και Ντίνο Κούη, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες εκλογές και τον Νίκο Σταυρόπουλο, βετεράνο καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τεχνικό διευθυντή σήμερα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments