Τεχνολογία

Huawei Watch GT Active: Η οικογένεια έξυπνων ρολογιών μεγαλώνει

Huawei Watch GT Active: Η οικογένεια έξυπνων ρολογιών μεγαλώνει
Huawei Watch GT Active: Η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και έναν μήνα.

Τα Huawei Watch GT Active και Elegant είναι οι δύο νέες προσθήκες στον τομέα των έξυπνων ρολογιών.

Μπορεί το Huawei P30 Pro να έκλεψε τις εντυπώσεις από την χθεσινή παρουσίαση της Huawei, αλλά η κινέζικη εταιρία παρουσίασε και άλλα σημαντικά προϊόντα.

Τα Huawei X Gentle Monster Eyewear ετοιμάζονται να φρεσκάρουν την εικόνα μας (με όλη την έννοια της λέξης), ενώ τα Huawei Freelace πρόκειται να λύσουν τα χέρια του χρήστη και να του προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία όσον αφορά τον ήχο.

Και φυσικά από την παρουσίαση δεν έλειπε ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της εταιρείας, το Huawei Watch GT. Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα Huawei Watch GT Active και Huawei Watch GT Elegant.

Το μέγεθος της επιφάνειας της Active edition είναι 46mm (όμοιο με αυτό του Watch GT Classic και GT Sport), ενώ της Elegant edition είναι 42mm. Επιπλέον η Elegant edition, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία έχει και ένα μικρό bezel.

Όσον αφορά το touchscreen του Watch GT Active, αυτό είναι 1.39″, 454×454 AMOLED ενώ του Watch GT Elegant είναι 1.2″, 390×390 AMOLED.

Η μπαταρία του Huawei Watch GT Active, αντέχει έως και δύο εβδομάδες “τυπικής χρήσης”, μπορείτε δηλαδή να το φοράτε όλη την ημέρα, να γίνεται καταγραφή της καρδιακής σας λειτουργίας, να καταγράφει 90 λεπτά άσκησης ανά εβδομάδα, να δέχεστε τις ειδοποιήσεις του κινητού σας και παράλληλα κατά την διάρκεια της νύχτας να έχει την λειτουργία “scientific sleeping”.

Η μπαταρία της έκδοσης Elegant αντέχει μία εβδομάδα για τις ίδιες λειτουργίες. Αν χρησιμοποιήσετε τα smartwatch σαν απλό ρολόι η μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και έναν μήνα.

Οι δύο νέες εκδόσεις του Huawei Watch GT, φέρνουν το Triathlon mode, το οποίο υποστηρίζει τρεις διαφορετικούς τύπους άσκησης: κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, εξωτερικού χώρου ποδήλατο και εξωτερικού χώρου τρέξιμο. Ωστόσο να προσθέσουμε εδώ, πως το Triathlon mode θα γίνει σύντομα διαθέσιμο και για τις εκδόσεις Classic και Sport, μέσω update.

Το Watch GT Elegant θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα Magic Pearl White και Tahitian Magic Black Pearl, ενώ το Active σε πορτοκαλί και σκούρο πράσινο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments