Video

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ατάκα του Κωστόπουλου που την εξόργισε

Άννα Μαρία Βέλλη: Η ατάκα του Κωστόπουλου που την εξόργισε
Η Άννα Μαρία Βέλλη τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες περί άγριου καυγά με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην επικαιρότητα. Αιτία, οι φήμες που τη θέλουν να έχει τσακωθεί άγρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο, σε διάλειμμα της εκπομπής «Όλα Λάθος».

Πάντως, η Άννα Μαρία Βέλλη, τοποθετήθηκε άμεσα για το γεγονός, ξεκαθαρίζοντας το τι έχει συμβεί.

Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο Star “Στη Φωλιά των Κου Κου”, είπε ότι με τον Πέτρο Κωστόπουλο τσακώθηκαν για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή.

“Έκανα ένα αστείο στο διάλειμμα και ο Πέτρος είπε ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ. Εμένα αυτή η φράση μου ανάβει τα μηνίγια. Μου φάνηκε σεξιστικό, του το είπα και συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε”,  είπε η παρουσιάστρια.

  • Δείτε το βίντεο:

Άννα Μαρία Βέλλη: Τι είχε ακουστεί για το επεισόδιο με τον Κωστόπουλο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του, Άννα Μαρία Βέλλη, κόντεψαν να ‘ρθουν στα χέρια μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα.

Κι όλα αυτά, για τη θέση στο τραπέζι και τον ρόλο που ουσιαστικά έχει η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή, όπως ακούγεται και γράφεται τις τελευταίες ημέρες.

Η Άννα Μαρία Βέλλη


Η Τίνα Μεσσαροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεγάλης κόντρας μεταξύ Κωστόπουλου και Βέλλη:

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments