Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Παναθηναϊκός ή εξωτερικό

Γιάννης Μπουζούκης: Παναθηναϊκός ή εξωτερικό
Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Ελλάδος, αφήνει να εννοηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στον Παναθηναϊκό και το όνομά του όπως είναι φυσικό ακούγεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα πράγματα, τουλάχιστον από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ, είναι η ξεκάθαρα.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Το «τριφύλλι» βλέπει ακόμη και ελληνικές ομάδες να ενδιαφέρονται για τον νεαρό χαφ, με τον ΠΑΟΚ να τον έχει στο μυαλό του, κάτι που άλλωστε συμβαίνει και με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ακόμη κι αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» προτίθετο να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, στις τάξεις του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν, ότι δεν επιθυμούν την πώλησή του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο Μπουζούκης, μάλιστα, προς το παρόν ευνοεί τη διάθεση της ομάδας του να μην επιθυμεί την αποχώρησή του, καθώς όπως αναφέρει η «Sportday», Δώνης και Νταμπίζας είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να φύγει κάποιος βασικός ποδοσφαιριστής. Αν είναι, όμως, ανάγκη να αποχωρήσει κάποιος εξ αυτών, τότε προτιμότερη είναι χωρίς αμφιβολία η λύση του εξωτερικού.

Ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Μπουζούκης


Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού το υπέγραψε στις 24 Αυγούστου 2016. Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2017, στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος που έληξε 1-2.

Στις 14 Μαΐου 2018 το συμβόλαιό του ανανεώθηκε για 2 ακόμη χρόνια. Στις 26 Αυγούστου του 2018 σημείωσε το πρώτο του επίσημο τέρμα με την φανέλα της ομάδας, στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος που έληξε 0-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments