Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκλητικός ενώπιον της ανακρίτριας ο 21χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκλητικός ενώπιον της ανακρίτριας ο 21χρονος κατηγορούμενος
Ενώπιον της ανακρίτριας Γρεβενών βρέθηκε ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Προκλητικός εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο 21χρονος αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια χωρίς την παρουσία του δικηγόρου του. Η ανακρίτρια τον κάλεσε προκειμένου να δώσει τους κωδικούς του από τους δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε gmail και Facebook.

H Ελένη Τοπαλούδη και οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της


Ενώπιον της ανακρίτριας ο 21χρονος θέλησε να αστειευτεί. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολουθεί και δημοσίευσε ο ΑΝΤ1.

Ανακρίτρια: Τι έχετε να δηλώσετε; 21χρονος: Επιτέλους ελεύθερος! Ανακρίτρια: Τι εννοείτε; 21χρονος: Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι; Ανακρίτρια: Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ 21χρονος: Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι…

Το αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση αφορά μόνο στον 21χρονος καθώς ο 19χρονος έχει δώσει ήδη όλους τους κωδικούς του.

Σημειώνεται, ότι μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη, δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα. Πλέον, το βάρος των ερευνών έχει πέσει στα κινητά τηλέφωνα της φοιτήτριας και των κατηγορουμένων.

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», λέει ο πατέρας 21χρονης, Γιάννης Τοπαλούδης.

Η Ελένη Τοπαλούδη


Να αναφέρουμε, ότι ο 21χρονος και ο 19χρονος βρίσκονται στις φυλακές Γρεβενών. Έχον μεταφερθεί σε διαφορετικά κελιά, τα οποία είναι απομακρυσμένα το ένα από το άλλο, ενώ προαυλίζονται διαφορετικές ώρες.

Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στις φυλακές για τους δυο κρατούμενους είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Θυμίζουμε, ότι ο 19χρονος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 21χρονος εμφανίζει κυκλοθυμική συμπεριφορά, έχει παχύνει πολύ, ενώ συχνά αρνείται να μιλήσει ακόμα και στους γονείς τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments