Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Η “μπηχτή” του Σπύρου για τον Τόνι (vid)

Survivor spoiler διαρροή: Η “μπηχτή” του Σπύρου για τον Τόνι (vid)
Survivor spoiler διαρροή: Η παραμονή του Τόνι στο παιχνίδι δεν φάνηκε να χαροποίησε ιδιαίτερα τον Σπύρο.

Survivor spoiler διαρροή: Στην αποχώρηση του Πάτρικ Ογκουνσότο αναφέρθηκε ο Σπύρος Γουρδούπης. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δεν έκρυψε την πικρία του για την αποχώρηση του πρώην ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το ύφος του ήταν τέτοιο που άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την παραμονή του Τόνι στο παιχνίδι. Οι δύο τους από ότι φαίνεται ίσως να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά.

“Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος, είχε θετική ενέργεια και μας ένωσε σαν ομάδα. Μας έφερε γούρι”, είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Γουρδούπης αναφερόμενος στην αποχώρηση του Πάτρικ Ογκουνσότο, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε ο Σπύρος Γουρδούπης:

Survivor 2019: Αποχώρησε ο Ογκουνσότο

Μόλις δέκα ημέρες μετά την είσοδο του στο Survivor 2019, ο άσος της μπάλας είδε την πόρτα της εξόδου.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο δεν κατάφερε να δώσει αγωνιστικά όλα όσα περίμεναν οι συμπαίκτες του, με τους Έλληνες τηλεθεατές να τον καταψηφίζουν.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό κι αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο χαρακτήρας είναι πολύ σημαντικός. Κι αυτό πρέπει να μάθουμε. Δεν είναι μόνο ο αγώνας. Μην κρύβει ο καθένας τον χαρακτήρα του. Μπορεί να τον κρύβει για 10-15 μέρες, δε θα τον κρύβει για μια ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Ογκουνσότο.

  • Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του Πατρίκ Ογκουνσότο και όσα είπε:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments