Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (28/3/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (28/3/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (28/3/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν νομίζω ότι σε πολυνοιάζει από πηγάζει σήμερα αυτή η αίσθηση πως ότι εμπόδιο κι αν βρεθεί στο δρόμο σου θα το προσπεράσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Αρκεί που υπάρχει και φουσκώνει λίγο περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (28/3/19)

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην προσπαθείς σήμερα να βγάλεις άκρη με την ανάμικτη διάθεση πάθους/επιθετικότητας/ψυχολογικής αυτοπροστασίας που επικρατεί. Προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου στην εργασία σου (όσο πιο έντονα δουλεύεις τόσο λιγότερο θα σʼ ενοχλούν οι γύρω σου) ή στην αναζήτηση μιας (αν είσαι σʼ αυτή τη φάση).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι πάντα πρόκληση για έναν/μια Καρκίνο πως θα καταφέρει να ισορροπήσει στην καριέρα του, ανάμεσα στην ανάγκη του για εξασφάλιση και την απαίτηση για προκλήσεις. Τις επόμενες μέρες πιθανόν να αναβιώσει αυτός ο εσωτερικός πόλεμος με αφορμή, είτε μια προσωπική έκρηξη στον εργασιακό σου χώρο, είτε γιατί μαθαίνεις ξαφνικά πως οι προοπτικές στην τωρινή σου θέση ψαλιδίζονται επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μαστίγιο και καρότο αυτό το συμπάν τελευταία. Χθες διάθεση για κοινωνική ζωή και ερωτοτροπία, σήμερα εργασιακή παράνοια και εντάσεις με συναδέλφους που σου ταρακουνούν το νευρικό σύστημα. Και το γαμώτο είναι πως δεν μπορείς να τʼ αποφύγεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέσα στις επόμενες μέρες: 1) αν είσαι σε σχέση ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μιας μετάβασης από τον έρωτα στη φιλία (ή το αντίστροφο), 2) αν είσαι ελεύθερος/η ίσως προκύψουν σύντομες ερωτικές εξάψεις ή 3) να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην διατήρηση του συναισθηματικού status quo και σε μια νέα επαγγελματική προοπτική που απαιτεί από εσένα συνολική αλλαγή της καθημερινότητας σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν σήμερα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει σκοτεινή διάθεση, να μην θέλει να μιλά σε άνθρωπο ή να ξεσπά άγρια με ασήμαντες αφορμές, να ξέρεις πως δεν έχεις χάσει την αίσθηση του μέτρου. Απλά έχεις καταπιέσει μέσα σου πολλά συναισθήματα και συνεχίζεις. Ως πότε όμως;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Πράγματι είναι σαν να έχεις ξυπνήσει με διάθεση λες και έχεις γυρίσει στην εφηβεία και θες αυτές τις μέρες να ζήσεις σ’ έντονους ρυθμούς. Τι; Πως είπες; Τώρα που το ξανασκέφτεσαι, φοβάσαι μην κάνεις καμιά βλακεία; Σκορπιέ, μου κάνεις πλάκα έτσι; Άντε έξω από την πόρτα! Have fun!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δικαιούσαι σήμερα να επιλέξεις εσύ ποιον/α θες να δεις στον ελεύθερο χρόνο σου. Δικαιούσαι ακόμη και να μην θέλεις να δεις κανένα/καμία και να περάσει μια μέρα αφιερωμένη στην ησυχία. Όμως και στις δύο περιπτώσεις δικαιούσαι να στείλεις στον αγύριστο όποιον/α θέλει να σου επιβάλλει την παρουσία του/της!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (28/3/19)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

«Θα ρίξω το budget; Θα πετύχω τους στόχους που μου έθεσαν αυτό το μήνα; Γιατί δεν στέλνει sms; Λες να είπα καμιά κοτσάνα προχθές που βγήκαμε; Μήπως πρέπει να στείλω τη μάνα μου για εκείνο το τσεκ απ; Θα τα βγάλω πέρα με τη μείωση των μισθών;»… Αιγόκερε με έπιασε το στομάχι μου και εμένα με τόσο άγχος που κουβαλάς! Προσπάθησε να χαλαρώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κοίτα να δεις Υδροχόε. Αν είναι να μπλέξεις για το επόμενο διήμερο πάλι στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του μυαλού σου και να επεξεργάζεσαι ερωτήματα όπως “Πως θα ήταν η ζωή αν είχα κάνει…” ή “Αν δεν είχα πει τότε ότι…”, τότε άσ’ το καλύτερα. Έχεις στ’ αλήθεια τόσες ώρες και μέρες για ξόδεμα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Να ξέρεις πως το ερώτημα φίλοι ή εραστές μετατρέπεται πολύ εύκολα σε φίλοι ή εχθροί. Μπορεί να ελπίζεις ότι κρατώντας μια επαφή με κάποιον/α που έχετε ερωτικό παρελθόν μπορεί να αποβεί επικερδές και για τους δύο, όμως πάντα ο ένας ερωτεύεται λίγο περισσότερο απʼ τον άλλο (μπορεί να είσαι εσύ ή κι ο/η άλλος/η). Κι αυτός είναι πονά ακόμη περισσότερο από τα ημίμετρα.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments