Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/3/19).

ζώδια κριός( 21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Η αναμονή για ένα σημαντικό θέμα, τελειώνει. Σύντομα να περιμένετε καλά νέα. Τα πράγματα γίνονται σκληρά, αλλά με την επιμονή σας, θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Το ένστικτό σας, για καταστάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή τη σταδιοδρομία σας, είναι σωστό και θα πρέπει να το ακολουθήσετε.

Ο ιδανικός σας εαυτός, αποκαλύπτεται. Αποδεχτείτε τον.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/3/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Η γοητεία μπορεί να μην είναι χρήσιμη σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά σήμερα σας ωφελεί. Αναλαμβάνετε την ευθύνη να κάνετε ό, τι χρειάζεται, για να ανοιχτείτε και να μιλήσετε για το τί συμβαίνει.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Χαμογελάστε στο μέλλον που φέρνει θετικές καταστάσεις. Οι σχέσεις πάσης φύσεως, χρειάζονται δουλειά! Αλλά η καρδιά σας είναι ανοιχτή… και η ιδέα να βελτιώσετε τη ζωή σας, σας κάνει ευτυχισμένους.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Η επιθυμία σας για μεγάλες αλλαγές, ικανοποιείται από την προσπάθειά σας, να ολοκληρώσετε σημαντικές υποχρεώσεις. Ακολουθείτε την καρδιά σας σήμερα και οι πράξεις σας, ταιριάζουν με τα λόγια σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: η κρίση

Μια παλιά συνήθειά σας, πεθαίνει…. και μεγαλώνετε, με χάρη και σοφία! Βρίσκετε τις φυσικές σας κλίσεις, αποδεικνύοντας πως τα πράγματα, λειτουργούν υπέρ σας.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη

Τουλάχιστον τώρα θα πατσίσετε. Κάποιο θέμα σε μια σχέση σας, αγνοήθηκε…ίσως εσκεμμένα! Αλλά μια κατάσταση θα σας βοηθήσει, ώστε ν’ αποδειχτεί τι ακριβώς συμβαίνει.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Θα έχετε βοήθεια και υποστήριξη, από μια ισχυρή γυναικεία φιγούρα στη ζωή σας. Η διορατικότητά σας και η σοφία σας, αφυπνίζει τους άλλους και μπορείτε να προσελκύσετε ανθρώπους, που θα σας ωφελήσουν στη ζωή σας!

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο θάνατος

Αφήστε κάτι που δεν σας ταιριάζει πλέον, να πεθάνει και να απομακρυνθεί από σας. Απελευθερωθείτε από πεποιθήσεις « περί σωστού τρόπου» συμπεριφοράς, απέναντι σε καταστάσεις. Γίνετε δεκτικοί σε καινούργιες ιδέες.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (29/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Έχετε τόση δύναμη μέσα σας…. και μπορεί να φανεί, ότι είστε έτοιμοι για κάτι νέο. Μια ένταση στον εργασιακό σας χώρο κλιμακώνεται και θα σας δοθεί η ευκαιρία, να πείτε αυτά που θέλατε από καιρό.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός

Όταν είστε πολύ απασχολημένοι, είναι δύσκολο να σταματήσετε και να δείτε, πού βρίσκεστε τώρα και πόσο χαρισματικοί είστε. Αφυπνίζεστε σιγά σιγά και αρχίζετε να καταλαβαίνετε, πώς επηρεάζετε τους γύρω σας!

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: η κρίση

Για να δοκιμάσετε μια φιλία, το καλύτερο είναι, να ζητήσετε μια εξυπηρέτηση. Εξετάζοντας τις συναισθηματικές πλευρές μιας κατάστασης, θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και παράλληλα, να γνωρίσετε την προσωπικότητα του άλλου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments