Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (29/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (29/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (29/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 31. Ο Ήλιος ( Άσσος Καρό ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική διάθεση – Νέος σύντροφος – Λόγια και αποφάσεις

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Ξέρετε ότι ακόμη το παρελθόν σας, όταν βρει ευκαιρίες σας αναζητά. Τώρα και πριν να φύγει αυτός ο μήνας, θα σας επισκεφτεί και με πιο δομημένες προτάσεις.

Ταύρος

Δεν ξέρετε τα πάντα από τον άνθρωπο που τώρα προσφάτως έχετε βάλει μέσα στην ζωή σας, και πιθανόν και να χρειαστεί να του δώσετε παραπάνω χρόνο για να σας αποκαλυφθεί.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (29/3/19)

Δίδυμοι

Πολλά αυτά που κάνετε και παράλληλα. Είτε αφορούν την εργασία σας, είτε την ερωτική σας ζωή, έχει έρθει η σωστή ώρα για να πάρετε αποφάσεις τελικές.

Καρκίνος

Δεν έχετε καταλάβει ακόμη, τι φταίει στον άνθρωπο σας και βγάζει αυτή την συμπεριφορά. Μην τον πιέσετε και θα δείτε ότι από τον Απρίλιο, θα ισορροπήσουν όλα.

Λέων

Έχετε βάλει μέσα στην καθημερινότητα, άτομα – φίλους που σας ασκούν κριτική για όλα αυτά που έχουν γίνει και γίνονται στην προσωπική σας ζωή. Αυτό πρέπει να το διορθώσετε.

Παρθένος

Ιδιαίτερες αυτές οι ημέρες, καθώς τώρα θα δείτε και την αληθινή αγάπη του ανθρώπου σας να σας εκδηλώνεται επιτέλους, και μέσα από πράξεις και δώρα.

χαρτομαντεια Ζυγός

Μην δώσετε ακόμη την έγκριση σας, για να ενωθείτε με τον πρώην σας, καθώς τώρα θα χρειαστεί από την δική του την μεριά να σας αποδείξει τα συναισθήματα του.

Σκορπιός

Τουλάχιστον δύο ερωτικές περιπτώσεις θα αποκαλυφθούν μπροστά σας, και θα σας αφήσουν τουλάχιστον έκπληκτους. Μια είναι από τον φιλικό σας περίγυρο.

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να λέτε τα πάντα στους φίλους σας, για το τι τελικά συμβαίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό τουλάχιστον προσβάλει τον άνθρωπο σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (29/3/19)

Αιγόκερως

Εσείς είστε οι πιο τυχεροί της εποχής, που θα δείτε και τα οικονομικά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή, να αλλάζουν επίπεδο και τώρα να αισθάνεστε ασφαλείς.

Υδροχόος

Η ζήλια που έχετε και δείχνετε στον άνθρωπο σας, είναι υπερβολική και κάποιες φορές αυτό σας κάνει και απομακρύνεστε σαν ζευγάρι. Προσέξτε το.

Ιχθείς

Μέσα στην ημέρα θα έχετε μια ερωτική επικοινωνία με το πρόσωπο, που θέλετε. Εντός του Σαβ.Κου θα τύχετε και κάποιων συναντήσεων!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments