Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (29/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (29/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (28/3/19).

Ζώδια Κριός

Η μελαγχολική διάθεση αποτελεί ιδανική έμπνευση για ερωτικά τραγούδια αλλά δείχνει και την πιο γκρινιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σταματήστε τα παράπονα και κάντε κάτι πιο παραγωγικό με το χρόνο σας αντί να βυθίζεστε στην αυτολύπηση ή να ξεσπάτε το θυμό σας.

Ζώδια Ταύρος

Μήπως σας τρώει η ζήλια όταν βλέπετε ευτυχισμένα ζευγάρια; Αντί να επικεντρώνεστε σε αυτό που δεν έχετε, απολαύστε στην ελευθερία σας. Χαλαρώστε και κάντε ό,τι θέλετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας στην παρατήρηση. Το να επικεντρώνετε την προσοχή σας στα μικρά πράγματα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Όταν προσέχετε το καινούργιο τους κούρεμα ή την αλλαγή στη διάθεση κάποιου/κάποιας ξεχωριστού/ής , τους δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (29/3/19)

Ζώδια Καρκίνος

Μια έντονη προσωπική στιγμή με κάποιον/α ξεχωριστό/ή που δεν περιμένατε σας έχει αφήσει άφωνους. Σε σχέση με αυτό, αφήστε την καρδιά σας να πάρει όλες τις αποφάσεις. Ούτως ή άλλως το μυαλό σας δεν θα ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την παρούσα κατάσταση.

Ζώδια Λέων

Φανείτε γενναίοι και εντρυφήστε στον υπέροχο κόσμο των προσωπικών αγγελιών. Παρόλο που πάντα νομίζατε ότι το διαδίκτυο είναι γεμάτο από γόηδες και απελπισμένους , μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσοι φυσιολογικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να κάνουν γνωριμίες.

Ζώδια Παρθένος

Αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι σήμερα; Δεν είστε οι μόνοι. Αυτός/ή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα για τον/την οποίο/α ενδιαφέρεστε αισθάνεται επίσης την ανάγκη να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Προτείνετέ τους να κάνετε κάτι ασυνήθιστο στο ραντεβού σας. Ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγηθούν τα πράγματα;

Ζώδια Ζυγός

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε την γάτα, αλλά σήμερα λειτουργεί υπέρ σας. Ρωτήστε το αντικείμενο του πόθου σας όλα εκείνα που τριβελίζουν το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό. Οι απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα οι άλλοι ελκύονται από την θετική σας ενέργεια. Μοιραστείτε τη χαρά βγαίνοντας έξω όσο περισσότερο μπορείτε – πηγαίνοντας σε συναντήσεις, δείπνα, πάρτι και τα λοιπά. Όσο περισσότερο εμπνέετε τους άλλους να σκέφτονται πιο αισιόδοξα τόσο το καλύτερο.

Ζώδια Τοξότης

Είστε υπέροχοι! Για αυτό βγείτε από το καβούκι σας και δεχτείτε όσο περισσότερες προσκλήσεις μπορείτε. Παρόλο που δεν είναι ο στόχος σας να είστε η ψυχή του πάρτι, μπορείτε να κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αρκεί να μάθετε να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις στους άλλους αντί να ανησυχείτε διαρκώς για το τι θα πείτε στη συνέχεια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (29/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Αντισταθείτε στην επιθυμία να υποχωρήσετε. Πάνω που είστε έτοιμοι να σταματήσετε να κάνετε κάτι, κάποιος φίλος έρχεται να σας βοηθήσει. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν αντί να αφήνετε την περηφάνια σας να μπει εμπόδιο. Θα τους ανταποδώσετε τη χάρη σύντομα.

Ζώδια Υδροχόος

Τα βαθιά συναισθήματα που έχετε για κάποιον/α ξεχωριστό/ή σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους. Σταματήστε να ανησυχείτε για το μέλλον και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Όσο λιγότερο αγχώνεστε για το τι μέλλει γενέσθαι, τόσο το καλύτερο.

Ζώδια Ιχθύες

Μην επιτρέπετε στους φίλους σας να σας φέρονται υποτιμητικά. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και εκφράστε τις ανησυχίες σας δυνατά και καθαρά. Σας αξίζει να έχετε γύρω σας άτομα που σέβονται τα συναισθήματα σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments