Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (29/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (29/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (29/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Γυρίστε σελίδα σε ό,τι αφορά κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Αφιερώστε χρόνο για να γιατρέψετε παλιές πληγές και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εκτιμήστε τα γεγονότα που διαμόρφωσαν εσάς τους δύο και σας έκαναν τα υπέροχα άτομα που είστε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να μην έχει το ίδιο κίνητρο με εσάς να αλλάξει τον κόσμο. Περίεργο, έτσι; Αποδεχτείτε, όμως, ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι. Αντί να προσπαθείτε να τους αλλάξετε, αντιμετωπίστε μόνοι σας το ζήτημα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (29/3/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ακούστε τι προσπαθεί να πει το σύμπαν σε εσάς τους δύο. Ήρθε η ώρα να ωριμάσετε. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει πριν πάρει η ζωή την κατάσταση στα χέρια της.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μια γλυκιά κουβέντα είναι ό,τι χρειάζεται είτε προσπαθείτε να αλλάξετε την διάθεση του/της συντρόφου σας είτε να εξηγήσετε στα πεθερικά σας γιατί δεν τους βλέπετε συχνότερα. Βάλτε τη γοητεία σας να δουλέψει.

Ωροσκόπιο Λέων

Ένας από εσάς θέλει να θεωρήσει το θέμα λήξαν. Ο άλλος θεωρεί ότι υπάρχει μια απάντηση που δε βλέπετε. Σκεφτείτε το. Κάθε πρόβλημα κρύβει μέσα του τη λύση του, αρκεί να έχετε καθαρό μυαλό και διάθεση για να τη δείτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η δημιουργία ατμόσφαιρας είναι το κλειδί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη διατήρηση του ρομαντισμού στη σχέση σας. Σκεφτείτε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το περιβάλλον στη διαμόρφωση της διάθεσής σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ξέρετε αυτό το ρητό που λέει ότι ο κεραυνός δε χτυπάει δεύτερη φορά στο ίδιο μέρος; Προφανώς πρόκειται για ανοησία. Διαφορετικά, πώς μπορείτε να εξηγήσετε τι συμβαίνει κάθε φορά που κοιτάζεστε στα μάτια εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας;

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Όταν ο/η σύντροφός σας λέει ότι σας αγαπάει, τον/την πιστεύετε – αλλά ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει να τους δοκιμάσει. Προσέξτε αυτή την τάση που έχετε. Βεβαιωθείτε ότι δε λέτε πράγματα που δεν αισθάνεστε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αυτή η καινούργια κατάσταση που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Καλό, όμως, θα ήταν να προσέξετε τόσο τι περιμένετε να σας προσφέρει αλλά και τι συνεισφέρετε εσείς σε αυτήν. Περιορίστε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (29/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να ανακατεύετε διαφορετικές παρέες μπορεί να είναι αγχωτικό, ιδιαίτερα αν ακόμη προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να φέρετε κοντά τον/τη σύντροφό σας και τους φίλους σας. Σκεφτείτε το σαν πείραμα. Παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η αγάπη για κάποιον σας δίνει το δικαίωμα να τον/τη φροντίζετε αλλά όχι να του υπαγορεύετε τι θα κάνει, ακόμη και αν διαφωνείτε μαζί του. Ελεύθερη βούληση – κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας δεν θα βελτιώσει τη σχέση σας. Αντιθέτως, μπορεί να προκαλέσει περισσότερες εντάσεις αργότερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και βρείτε έναν τρόπο για να συζητήσετε το θέμα που σας απασχολεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments