Αθλητισμός

Serie A: Ιδού η πιο τρελή επέμβαση της χρονιάς (vid)

Serie A: Ιδού η πιο τρελή επέμβαση της χρονιάς (vid)
Η καλύτερη απόκρουση στη φετινή Serie A έλαβε χώρα στο ματς Ουντινέζε - Τζένοα, με τον κίπερ των γηπεδούχων να πιάνει... τα άπιαστα.

Η Serie A είχε ανέκαθεν καλούς τερματοφύλακες. Αλλά σίγουρα, κανείς τους δεν κατάφερε ότι κι ο Χουάν Μούσο. Ο γκολκίπερ της Ουντινέζε… τρέλανε τους πάντες, βγάζοντας μια πολύ δύσκολη φάση στο ματς με τη Τζένοα.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Μούσο έκανε διπλή επέμβαση, με αρκετή δόση τύχης, σταματώντας δύο φορές τους παίκτες της Τζένοα.

Στην πρώτη, μετά από κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε πάνω του και στη συνέχεια κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η φάση όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Στην επαναφορά, μετά από νέα κεφαλιά, ο σχεδόν εξουδετερωμένος Μούσο σώζει το γκολ μέσω του δεξιού του χεριού. Πολλοί μίλησαν για την πιο τυχερή επέμβαση της σεζόν στη Serie A.

Το σίγουρο είναι πως ο Μούσο είναι ένας από τους ήρωες της Ουντινέζε, η οποία με τη νίκη αυτή ξέφυγε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Serie A: Η επέμβαση του Μούσο

Ουντινέζε – Τζένοα: Τι έγινε στο ματς

Με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο, οι Φριουλάνι νίκησαν με 2-0 την Τζένοα και πήγαν στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ουντινέζε δίνει μάχη για να παραμείνει στη Serie A και η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, προσλαμβάνοντας τον Τούντορ.

Άγνωστο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον Κροάτη, αλλά το ντεμπούτο του ήταν ιδανικό, αφού η ομάδα του επιβλήθηκε με 2-0 της Τζένοα, η οποία μάλλον έμεινε στους πανηγυρισμούς για τη νίκη επί της Γιουβέντους πριν τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4′ για την Ουντινέζε με τον Οκάκα να ολοκληρώνει την αντεπίθεση των Πουσέτο-Ντε Πάουλ-Φοφανά, για να έρθει το 2-0 στο 61′, από τον Μαντραγκόρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments