Αθλητισμός

Superleague: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Superleague: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
Superleague: Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2. Μεγάλη νίκη παραμονής για τους Ηπειρώτες.

Superleague: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2. Παρότι αγωνιζόταν από το 50ο λεπτό με παίκτη λιγότερο και ο Λεβαδειακός τον είχε κλείσει στο… καβούκι του, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δύο γκολάρες με τους Νικολιά και Μάνο και πέρασε από την Βοιωτία (0-2)!

Ο Νικολιάς με τρομερή λόμπα που θύμισε… Τζιοβάνι στη Γαλατασαράι άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες στο 77’, με τον Μάνο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τρομερό ψαλιδάκι να γράφει το τελικό σκορ!

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Με δέκα παίκτες από το 50ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Πετράκη λόγω σωστής αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κάργα, με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» σωστά για το καθαρό γκολ του Μαρκόφσκι που δεν μέτρησε στο τέλος του ημιχρόνου και ενώ δεν υπήρξε σκορ εκείνη την στιγμή (0-0).

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Στους 26 βαθμούς πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μπορεί να νιώθει πιο άνετα! Στους 20 έμεινε ο Λεβαδειακός με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και πλέον χρειάζεται ένα… θαύμα ή να μη γίνει αναδιάρθρωση για να σώσει την κατηγορία!

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος (76′ Σαβαντογκό), Μητρόπουλος (82′ Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (61′ Μέλεγκ), Μαρκόβσκι, Νανγκίς, Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Κάστρο, Πάντελιτς, Μπουκουβάλας, Κάργας, Μιχαήλ, Αθανασιάδης (87′ Μάνος), Νικολιάς (90′ Γιάκος), Τζημόπουλος, Σεργκελασβίλι, Παμλίδης (80′ Αποστολόπουλος).

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

Τέταρτος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments