Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Ξεκαθαρίζει αν πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο (vid)

Μίνα Αρναούτη: Ξεκαθαρίζει αν πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο (vid)
Κάποιοι θέλησαν πολύ να με στοχοποιήσουν, να μου βρουν ένα αμάρτημα και επειδή δεν έβρισκαν κάτι, κατασκεύασαν», τονίζει η Μίνα Αρναούτη.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο ροζ περιεχομένου και κάποιοι το συνδέουν με τη Μίνα Αρναούτη.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Open TV, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ξεκαθαρίζει πως δεν είναι αυτή στο βίντεο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Κυκλοφόρησε ένα ροζ βίντεο, στο οποία ήταν μια κοπέλα η οποία μου έμοιαζε. Άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα και να μου λένε ότι κυκλοφόρησε ένα βίντεο. Σε έναν από αυτούς που μου έστειλαν του είπα στείλε μου να δω τι εννοείς.

Στην αρχή, ήμουν σε πανικό και σοκαρισμένη. Ήταν ένα βίντεο με μια κοπέλα που ήταν σε ερωτικές στιγμές. Δεν ήμουν εγώ φυσικά.

Ζήτησα από τον διαχειριστή της σελίδας να το σβήσει και το έσβησε. Όμως, αυτό το κατέβασαν και ξεκίνησαν να το στέλνουν ο ένας στον άλλον και έχει πάρει μια διάσταση. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “τι ωραία που ήσουν σε αυτό το βίντεο και πότε θα βγάλεις καινούργιο”.

Έχω και μια οικογένεια στην Μυτιλήνη. Δεν μπορεί να βγαίνει η μητέρα μου έξω και να τη ρωτάνε αυτά τα πράγματα. Κάποιοι θέλησαν πολύ να με στοχοποιήσουν, να μου βρουν ένα αμάρτημα και επειδή δεν έβρισκαν κάτι, κατασκεύασαν», απάντησε η Μίνα Αρναούτη.

«Οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι δεν με αμφισβήτησαν ποτέ. Αλλά άνθρωποι που με ήξεραν λίγο έχει τύχει να με αμφισβητήσουν και να λένε μήπως έγινε κάτι, μήπως δεν το θυμάσαι, μήπως κρύβεται κάτι πίσω από αυτό, μήπως σε βιάζουν. Η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει πλέον και η αλήθεια έχει βγει, δεν φοβάμαι για κάτι», συμπλήρωσε η ίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments