Πολιτισμός

Rolling Stones: Αναβάλλουν την περιοδεία μέχρι να αναρρώσει ο Μικ Τζάγκερ

Rolling Stones: Αναβάλλουν την περιοδεία μέχρι να αναρρώσει ο Μικ Τζάγκερ
Οι Rolling Stones βάζουν στον "πάγο" την περιοδεία τους, αναμένοντας να γίνει καλά ο Μικ Τζάγκερ.

Οι Rolling Stones ανέβαλαν μια περιοδεία τους στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ελέω Μικ Τζάγκερ.

To “πάγωμα” της περιοδείας ανακοίνωσε σήμερα ο τραγουδιστής τους Μικ Τζάγκερ προσθέτοντας: “θα προσπαθήσω πολύ σκληρά να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό”.

Το περιοδικό Rolling Stone ανέφερε, επικαλούμενο τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος, ότι η περιοδεία αναβλήθηκε εξαιτίας την ανάγκης του Τζάγκερ για ιατρική φροντίδα.

“Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να αναρρώσει πλήρως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό”, είπε ο ίδιος.

Πλέον, άπαντες περιμένουν να έρθουν καλά νέα από τον Μικ Τζάγκερ, ούτως ώστε να πάνε όλα καλά και να συνεχιστεί το μουσικό show των μύθων της ροκ.

Μικ Τζάγκερ: Ο frontman των Rolling Stones

Ο Σερ Μάικλ Φίλιπ “Μικ” Τζάγκερ (αγγλικά: Sir Michael Phillip “Mick” Jagger, 26 Ιουλίου 1943) είναι Άγγλος μουσικός, τραγουδιστής και στιχουργός, γνωστός κυρίως ως ο βασικός τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones.

Ο Τζάγκερ απέκτησε κακή φήμη στον Τύπο για την ομολογία του ότι έπαιρνε ναρκωτικά και είχε ρομαντικές περιπτύξεις. Συχνά απεικονιζόταν ως αντικομφορμιστής.

Τα τέλη του 1960, ο Τζάγκερ ξεκίνησε την υποκριτική (πρωταγωνιστώντας στις ταινίες Performance και Ned Kelly) και άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις.

Το 1985, ο Τζάγκερ κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του, το She’s the Boss. Στις αρχές του 2009, έγινε μέλος στο ηλεκτρονικό συγκρότημα ονόματι SuperHeavy.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments