Ελλάδα

Ελληνίδα tattoo artist κάνει nipple tattoo δωρεάν

Ελληνίδα tattoo artist κάνει nipple tattoo δωρεάν
Μια Ελληνίδα tattoo artist κάνει nipple tattoo δωρεάν σε γυναίκες με μαστεκτομή, δίνοντας τους ελπίδα για μια πιο όμορφη εικόνα του στήθους τους.

Μια Ελληνίδα tattoo artist κάνει nipple tattoo δωρεάν σε γυναίκες με μαστεκτομή, δίνοντας τους ελπίδα για μια πιο όμορφη εικόνα του στήθους τους.

Για τις γυναίκες το στήθος τους, είναι ένα σημείο του σώματός τους που τονίζει την σεξουαλικότητά τους και όχι μόνο.

Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που κάνουν επεμβάσεις στο στήθος τους για να αρέσουν ακόμα περισσότερο.

Φυσικά ακόμα σημαντικότερο για τις γυναίκες είναι ο θηλασμός, γι αυτό και θέλουν ένα υγιές στήθος.

Δυστυχώς, αρκετές είναι οι γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού και μπορεί οι περισσότερες να το ξεπερνούν και να μην απειλεί την υγεία τους, ωστόσο η εικόνα ενός στήθους που έχει υποστεί μαστεκτομή δεν είναι ευχάριστη για καμιά γυναίκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από όλο τον κόσμο, από καρκίνο του μαστού θα νοσήσει μία στις 9 με 12 γυναίκες, αναλόγως της χώρας στην οποία ζει.

Στις γυναίκες με μαστεκτομή δίνει ελπίδα μια tatto artist από την Κρήτη, η Γιώτα Τζανίδου, η οποία (όπως γνωστοποίησε η ίδια) θα κάνει δωρεάν σε όσες γυναίκες θελήσουν nipple tattoo.

Βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εικόνα του στήθους και κατ’ επέκταση και την αυτοπεποίθηση πολλών γυναικών.

Μάλιστα η Γιώτα Τζανίδου απηύθυνε κάλεσμα στις γυναίκες μέσα από το προφίλ Tattooholic στο Facebook:

“Προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ nipple tattoo σε όσες γυναίκες έχουν δώσει μάχη με τον καρκίνο και το χρειάζονται.. Κάποια πράγματα στη ζωή δεν είναι δεδομένα. Ένα από αυτά είναι και η υγεία. Μπορεί πολλές φορές να το ξεχνάμε αλλά πάντα κάποιος ή κάτι έρχεται να μας το υπενθυμίσει. Εμένα μου το θυμίζουν καθημερινά εκείνες οι ηρωίδες… Γυναίκες που δεν ντρέπονται να ξεστομίσουν τη λέξη ”καρκίνος” και μιλούν γι’αυτόν χωρίς υπεκφυγές και τρόμο. Γυναίκες που υπέστησαν μαστεκτομή. Γυναίκες που υποφέρουν από φρικτούς πόνους, τους οποίους όμως ξεχνούν μπροστά στην ανάγκη να ζήσουν για εκείνες αλλά και για όσους τις αγαπούν. Ας δώσουμε λίγη χαρά και εμείς σε αυτές της γυναίκες.!!! Παρακαλώ κοινοποιήσετε!!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments