Ελλάδα

JUMBO: Η φετινή διαφήμιση για το Πάσχα τα σπάει (vid)

JUMBO: Η φετινή διαφήμιση για το Πάσχα τα σπάει (vid)
Τα JUMBO σε μια διαφήμιση... έπος!

Τα JUMBO Χριστούγεννα, καλοκαίρι και Πάσχα πάντα τραβούν τα βλέμματα όλων με τις επικές τους διαφημίσεις. Ωστόσο, η τελευταία επιλογή της εταιρίας τα σπάει στην κυριολεξία.

Αναλυτικότερα, στη νέα διαφήμιση με τον Γαϊτάνο για το Πάσχα, βλέπουμε τον τραγουδιστή ν’ απορρίπτει όλα τα concepts για τη διαφήμιση που του προτείνουν για να καταλήξουμε να τον δούμε σ’ αυτό που ονειρευόταν ο ίδιος.

Έτσι, μετά την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Στανίση και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ήρθε η σειρά του Πέτρου Γαϊτάνου!

Αρχικά λοιπόν, βλέπουμε τον Γαϊτάνο να ψάλλει, όμως, αυτό διακόπτεται όταν τον παίρνει τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος του Jumbo για να του προτείνει να είναι ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης για το Πάσχα.

Εκείνος ζητάει να μάθει το concept. Αρχικά, του προτείνουν τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, αλλά εκείνος αρνείται.

Εν συνεχεία, του προτείνουν τον ρόλο του Ιούδα τη στιγμή που παραλαμβάνει τα 30 αργύρια, αλλά και σ’ αυτό λέει όχι. Στο τρίτο σενάριο, του προτείνουν να υποδυθεί τον εαυτό του την Ανάσταση στην Εκκλησία, όταν μια κυρία του καίει τα μαλλιά με τη λαμπάδα της!

Μαντέψτε!; Και σ’ αυτό είπε όχι, για να πει το μεγάλο «ναι» στο concept όπου ο ίδιος κρατάει ένα λευκό κερί και λέει ότι το νόημα της γιορτής του Πάσχα είναι αυτή η λαμπάδα.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Jumbo Πάσχα 2019 – Πέτρος Γαϊτάνος

H φετινή μας Πασχαλινή καμπάνια, κρύβει ένα γεμάτο αγάπη μήνυμα και τον άνθρωπο που μπορεί να το εκφράσει. Τον άνθρωπο που αποτελεί την μετουσίωση των άγιων αυτών ημερών. Τον Πέτρο Γαϊτάνο! Καλό Πάσχα!Νονοί, μην ξεχάσετε τη λαμπάδα και ηλεκτρονικά, εδώ: http://bit.ly/2YJUeX1

Gepostet von Jumbo am Montag, 1. April 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments