Lifestyle

Μάρκος Μπόλαρης: Η γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών είναι “υπερόπλο”

Μάρκος Μπόλαρης: Η γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών είναι “υπερόπλο”
Ο Μάρκος Μπόλαρης έχει μια καλλίγραμμη γυναίκα στο πολιτικό του γραφείο.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, έχει μία αιθέρια ύπαρξη στο πολιτικό του γραφείο.

Η γραμματέας του είναι εντυπωσιακή και σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στη Διαύγεια εργάζεται στο γραφείο του, ενώ μέχρι την απόσπασή της εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η καλλίγραμμη γυναίκα πήρε απόσπαση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

Οι χρήστες των social media έχουν επικεντρωθεί στις εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει κατά καιρούς ανεβάσει στους διαδικτυακούς της λογαριασμούς η κυρία Καλδάρα, η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως personal trainer.

Το ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί μία πρόσφατη ανάρτησή της, ανήμερα της εθνικής μας γιορτής, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε στο μήνυμα του για «το παράδειγμα των Ηρωϊκών Προγόνων μας Αγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821, που πρέπει ν’ αποτελεί, για κάθε Έλληνα, δείκτη πορείας ως προς την επιτέλεση του δικού μας Εθνικού Χρέους».

Φαίνεται ότι το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν βρήκε σύμφωνη την εντυπωσιακή γραμματέα του κ. Μπόλαρη, η οποία έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook, αποκαλώντας τον απαξιωτικά «Πάκη» και κάνοντας λόγο για «πολιτικούς που μιλάνε για πατριωτισμό ενώ έχουν προδώσει τη χώρα επί δεκαετίες και την έχουν ξεπουλήσει»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments