Μedia

La Casa de Papel 3: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς

La Casa de Papel 3: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς
To πρώτο τρέιλερ του La Casa de Papel 3.

Το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix, La Casa de Papel, που λάτρεψαν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ανέβηκε ήδη και μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά το επιτυχημένο σχέδιο του καθηγητή στο Νομισματοκοπείο.

Αναλυτικότερα, η ισπανική σειρά έρχεται μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου και σύμφωνα με όσα μας αφήνουν να δούμε, οι διακοπές της αγαπημένης παρέας των ληστών τελειώνουν κάπως απότομα.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν:

To La Casa de Papel είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά που αρχικά προβλήθηκε από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017, έτσι το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται στις 10 πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb.

La Casa de Papel: H υπόθεση της πρώτης και δεύτερης σεζόν

Οκτώ ληστές κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί και χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα. Το σχέδιο της ληστείας ανήκει στον επονομαζόμενο «Καθηγητή» (Σέρχιο Μαρκίνα), ο οποίος κινεί τα νήματα από ένα μυστικό κρησφύγετο. Αυτός στρατολόγησε τους υπόλοιπους, βάσει των προσωπικών τους ικανοτήτων αλλά και γιατί είναι άτομα που, για διάφορους προσωπικούς λόγους, δεν έχουν τίποτα να χάσουν και άρα αποφασισμένοι για όλα.

Η συμμορία είχε περάσει 5 μήνες προετοιμασίας και εκπαίδευσης σε ένα αγρόκτημα έξω από το Τολέδο.

Οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ληστών αλλά και με τους ομήρους θα δημιουργήσουν αρκετές επιπλοκές στο σχέδιο που ο καθηγητής έχει μελετήσει μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Η κοπέλα με το ψευδώνυμο Τόκιο είναι ο αφηγητής και σχολιαστής της ιστορίας.

Το κτίριο του Βασιλικού Νομισματοκοπείου περικυκλώνεται από την αστυνομία και τις Ειδικές Δυνάμεις και τον ρόλο του Διαπραγματευτή αναλαμβάνει η επιθεωρήτρια Ρακέλ Μουρίγιο, μια γυναίκα με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Μαζί της θα καταφέρει να πιάσει επαφή ο μυστηριώδης Καθηγητής, κάτι που και θα τον βοηθήσει και θα τον δυσχεράνει ταυτόχρονα στην εκπλήρωση του σχεδίου του. Την επιθεωρήτρια θα δυσκολέψει και η παρουσία των μυστικών υπηρεσιών και των άνωθεν κρατικών επεμβάσεων, καθώς μεταξύ των ομήρων είναι και η κόρη του Βρετανού πρέσβη στην Ισπανία, η Άλισον Πάρκερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments