Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 7 των κυπέλλων

Κριέ, μπορείτε να κάνετε νέες φιλίες σήμερα ή να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, για να συναντήσετε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας. Οι συζητήσεις διεγείρουν το μυαλό και ανοίγουν την καρδιά σας. Σας κάνουν να νιώθετε πως κάποιοι σας υποστηρίζουν και σας εμπνέουν.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Ταύρε, πιστεύετε ότι αυτό για το οποίο εργάζεστε σκληρά, στο τέλος θα το κατακτήσετε. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω.

Έχετε τη δύναμη να εκδηλώσετε αυτό που χρειάζεστε. Ακόμη και αν δεν φαίνεται να συμβαίνει όταν το περιμένετε, η αλήθεια είναι, ότι είμαστε όλοι σε μια διαδικασία….. και οι δικοί σας πόροι θα έλθουν στην καταλληλότερη στιγμή για εσάς.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Δίδυμοι, το περιπετειώδες πνεύμα σας και η ανεμελιά σας, μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Κάντε κάτι που θα απομακρύνει το μυαλό σας από διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας ή θα το αφήσει να περιπλανηθεί. Έτσι θα μπορέσετε να λύσετε ένα πρόβλημα, που σας «πρήζει», εδώ και καιρό.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Καρκίνε, επικεντρωθείτε στις δυνατότητές σας. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας… που σας εμπνέουν και σας ωθούν, να είστε ο πραγματικός εαυτός σας. Μια αλλαγή στο περιβάλλον σας, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε καινούργιες προοπτικές.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: βασιλιάς των ράβδων

Λέοντα, ο έρωτας, παίρνει μια καινούργια στροφή.. και μπορεί να είναι για καλό σας. Η οικειότητα και η σωστή επικοινωνία θα έρθει, συνδυάζοντας τη λογική και τη φαντασία σας, που θ’ ανοίξουν τον κόσμο σας, με μαγικό τρόπο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Παρθένε, φροντίστε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε πως κάνοντας μικρά βήματα, θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις προτεραιότητές σας. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες εξετάσεις για θέματα υγείας, προχωρήστε και τακτοποιήστε το.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Ζυγέ, η χαρά και η διασκέδαση είναι εδώ για να τα αγκαλιάσετε. Μπορείτε να δείτε μια κωμωδία ή απλά να γελάσετε πολύ διασκεδάζοντας, με έναν καλό φίλο. Η συγγραφή και τα δημιουργικές δραστηριότητες, αιωρούνται παντού γύρω σας. Βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ, που φτάνει σύντομα στο τέλος του.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Σκορπιέ, μια κίνηση με μορφή απαίτησης, θα σας κάνει να νιώσετε, πως ήταν απαραίτητη η αντιπαράθεση, αλλά όχι με τον τρόπο θέλατε. Διατηρήστε έναν αέρα αμοιβαίου σεβασμού… και τα πράγματα μπορούν να γίνουν το πλεονέκτημα που ελπίζατε να έχετε. Ένας ειρηνευτής, πάντα κερδίζει τον πόλεμο.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Τοξότη, ο έρωτας και η αγάπη είναι μορφές επιτυχίας. Εδώ και αρκετό διάστημα νιώθατε άτυχοι στον αισθηματικό τομέα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, που θα συναντήσετε τον άνθρωπο που θα σας εκτιμήσει και θα σας καταλάβει.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Αιγόκερε σήμερα θα επικεντρωθείτε στις αισθησιακές ανέσεις. Θα θελήσετε ένα καλό γεύμα, ή θα αφιερώσετε πολύ από το χρόνο σας για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Ακόμα και μια διασκεδαστική βραδιά, παρέα με φίλους ή τον σύντροφό σας! Όλα όσα θέλετε να κάνετε σήμερα, θα τα απολαύσετε.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Υδροχόε, ο τρόπος που αισθάνεστε και το πώς δείχνετε εξωτερικά, θα ταιριάξουν ωραία σήμερα. Κάποιες θετικές αλλαγές μπορούν να γίνουν σχετικά με την προσωπική σας εμφάνιση και το χρόνο που αφιερώνετε, για να είστε στο επίκεντρο της προσοχής και της αγάπης, ανάμεσα σ’ αυτούς που θαυμάζετε και εκτιμάτε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Ιχθύες, ο ουρανός παρακολουθεί τους αγγέλους του! Και ένας από αυτούς είστε εσείς. Έχετε μια προστασία γύρω σας, που τη νιώθετε. Και εξαιτίας της αισθάνεστε ασφάλεια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments