Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/4/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/4/19).

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 20. Ο Κήπος ( 08 Μπαστούνι ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική αλλαγή – Νέος έρωτας – Οικονομική άνεση

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/4/19)

Κριός

Δεν υπάρχουν καταστάσεις που να σας ενώνουν πια με τον άνθρωπο που όμως ακόμη θέλετε. Ωστόσο επικοινωνίες και συναντήσεις έρχονται μέσα στον νέο μήνα.

Ταύρος

Οικονομικά καλύτερα θα έχετε από τον Απρίλιο και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στον να λύσετε και τα πρακτικά προβλήματα μέσα στην ερωτική σας σχέση.

Δίδυμοι

Είστε άκρως θετικοί στο να κάνετε μια ακόμη απόπειρα επανένωσης, με τον πρώην σας που θέλει να είστε μαζί και αυτήν την φορά, μακριά από παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Δεν έχετε βρει ακόμη το χρυσό κουμπί, σε αυτήν την καινούργια γνωριμία, που υπάρχει μέσα στην ζωή σας. Μάλλον και οι δύο σας χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Λέων

Όλα αυτά που έχετε πει και υποσχεθεί τόσο καιρό στον άνθρωπο σας, τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να τα κάνετε και άμεσα πράξη.

Παρθένος

Δεν φαίνεται να έχετε πάρει και τόσο σοβαρά, αυτά που σας λέει ένα καινούργιο άτομο, υπό την μορφή του φλερτ! Πιθανόν και να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/4/19)

χαρτομαντεια Ζυγός

Δεν χωράτε σε μια καρδιά, που ανήκει και αλλού. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και για τους δύο σας.

Σκορπιός

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα θα έχετε μια επικοινωνία με το πρόσωπο που αγαπάτε, και σίγουρα θα καταφέρετε να συναντηθείτε και να ξεκαθαρίσετε τα παλιά!

Τοξότης

Δεν είστε και τόσο άνετοι, στο να ψάξετε κάποιον από το πρόσφατο σας παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που ο ίδιος θα πρέπει να το προσπαθήσει καθώς αυτός πρώτος απομακρύνθηκε.

Φωτογραφία: Pixabay

Αιγόκερως

Επισκέψεις χωρίς ειδοποίηση θα έχετε από τον άνθρωπο σας που έχει καιρό να σας δει. Τώρα μαζί έρχονται από την μεριά του και προτάσεις για κάτι περισσότερο.

Υδροχόος

Σε αμηχανία έχει έρθει πια ο άνθρωπος σας, που δείχνει ότι έχει σοβαρά προβλήματα με το παρελθόν του και με εσάς, που του ζητάτε το ίδιο πράμα!

Ιχθείς

Μια παλιά σας γνωριμία, θα πέσει κατά λάθος επάνω σας τις επόμενες ημέρες και πιθανόν και τα τότε συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια και πάλι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments