Αθλητισμός

Καρίμ Ανσαριφάρντ: “Συζητά την επιστροφή του στην Ελλάδα”

Καρίμ Ανσαριφάρντ: “Συζητά την επιστροφή του στην Ελλάδα”
Προς Ελλάδα το καλοκαίρι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αγγλία.

Με ελληνική ομάδα βλέπει το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ δημοσίευμα βρετανικής ιστοσελίδας στο οποίο γίνεται ανάλυση του ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικότερα, σχετικό ρεπορτάζ της Nottingham Post υποστηρίζει ότι ο Ιρανός επιθετικός δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και μάλιστα συζητά για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δεν είχε πείσει ιδιαίτερα από τότε που ήρθε στο κλαμπ και βρίσκεται σε επαφές για να επιστρέψει στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Παράλληλα, να αναφέρουμε πως κατά καιρούς ακούγεται και η Κύπρος ως πιθανή μελλοντική ποδοσφαιρική στέγη του Ιρανού στράικερ.

Να θυμίσουμε, ότι ο Καρίμ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό τόσο από το πέρασμά του στον Πανιώνιο, όσο και από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, στην “Πλατεία” έμεινε για δύο σεζόν σκοράροντας αρκετά τέρματα, γεγονός που έκαναν τον Ολυμπιακό να προσεγγίσει και εν τέλει να αποκτήσει τον παίκτη.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα εξελίχθηκε σε δεινό σκόρερ και αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ωστόσο ένα χρόνο αργότερα ταξίδεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Ο Ιρανός φορ μέχρι στιγμής δεν περνάει καθόλου καλά στη Νότιγχαμ Φόρεστ στην οποία ανήκει μέχρι το Καλοκαίρι του 2020. Ούτε προσαρμόστηκε, ούτε πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε, ούτε έχει συνηθίσει την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη.

Εάν λάβουμε στα υπόψιν μας τα παραπάνω θα μπορούσαμε να πούμε πως το  ρεπορτάζ της Nottingham Post έχει βάση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments