Lifestyle

Eurovision 2019: Έτσι θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή

Eurovision 2019: Έτσι θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή
Σημαντικές λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Κατερίνα Ντούσκα στη Eurovision 2019.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος γνωρίζει όσο κανείς άλλος σημαντικές λεπτομέρειες για την ελληνική συμμετοχή την βραδιά της Eurovision 2019. Έτσι, αποκάλυψε κάποια πράγματα για την σκηνική παρουσία της Κατερίνας Ντούσκα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο: “Θα είναι γυναικεία υπόθεση. Θα έχει μαζί της δυο χορεύτριες και, συγκεκριμένα, τη Δήμητρα Βλάχουν και τη Φάνια Γρηγορίου, τρεις τραγουδίστριες που θα τη βοηθήσουν στα φωνητικά και που είναι η Ευγενία Λιάκου, η Ελένη Ποζαντζίδου και η Ερασμία Μαρκίδη και τη χορογραφία θα κάνει η Ιωάννα Τουμπακάρη.”

“Στο βίντεο κλιπ είναι πολύ ροζ. Υπάρχει ένας κοινός κώδικας ανάμεσα στο βίντεο κλιπ και στη σκηνική παρουσία, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο ροζ. Θα είναι αρκετά θεατρικό, καθώς το επιμελείται η Έφη Γούση που προέρχεται από τον θεατρικό χώρο. Ενώ η Τάμτα θα έχει περισσότερα οπτικά εφέ, της Κατερίνας Ντούσκα θα είναι θεατρικό. Θα έχουμε πιο πολλά θεατρικά στοιχεία. Θα είναι πολύ ατμοσφαιρικό και πολύ αέρινο”, πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Επιπρόσθετα, σχετικά στο νόημα του τραγουδιού, θέλοντας να λύσει την απορία του γιατί θα απαρτίζεται η ομάδα μόνο από γυναίκες, ο Γιάννης εξήγησε πως το Better Love αναφέρεται στις γυναίκες και τη γυναικεία κακοποίηση. Το τραγούδι λέει ότι πρέπει επιτέλους να μάθουν να αγαπιούνται σωστά, να διεκδικούν τη σωστή αγάπη και να μην ταλαιπωρούνται σε σχέσεις που δεν τους ταιριάζουν.

Eurovison 2019: Τα στοιχήματα

Η φετινή μας εκπρόσωπος έχει εντυπωσιάσει πολύ τους Eurofans και το τραγούδι μας βρίσκεται στην όγδοη θέση στα γραφεία στοιχημάτων.

  • Δείτε το video:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments