Μedia

MasterChef 3: Αυτοί είναι οι παίκτες που επέστρεψαν

MasterChef 3: Αυτοί είναι οι παίκτες που επέστρεψαν
Άλλοι δύο παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef 3.

Μπορεί τρεις παίκτες που είχαν αποχωρήσει ήδη από το MasterChef 3 να επέστρεψαν στον διαγωνισμό μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/3/19), ωστόσο παίκτες και κριτική επιτροπή έπρεπε να επιλέξουν ακόμη δύο άτομα.

Έτσι, ο Γιώργος, η Γιάννα, η Εύα, ο Τάσος, η Ελίζαμπεθ, η Κωνσταντίνα, η Άλκηστις, επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef, καθώς τους δόθηκε μια ακόμα ευκαιρία να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα.

Φωτογραφία Facebook


Αναλυτικότερα, επειδή ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star φέτος κρύβει πολλές “εκπλήξεις” η σημερινή δοκιμασία επιφύλασσε άλλη μια. Οι παίκτες που έπρεπε να διεκδικήσουν μια θέση στο MasterChef μαγείρεψαν με ένα ταίρι.

Επομένως, Λιζ με ταίρι την Ασημίνα, ο Τάσος με ταίρι τον Μανώλη, η Άλκηστις με ταίρι τον Παντελή, η Γιάννα με ταίρι την Ιωάννα, η Κωνσταντίνα με ταίρι τη Σπυριδούλα, ο Πάνος με την Εύη και ο Γιώργος με ταίρι τον Χρήστο ρίχθηκαν στη… μάχη.

Οι Άλκηστις Αλεξάκη, Τάσος Κυρικλάκης και Εύα Αμπάν έφτιαξαν τα καλύτερα πιάτα, ωστόσο, το καλύτερο απ’ όλα ήταν του Τάσου, ο οποίος επιστρέφει στον διαγωνισμό.

Φωτογραφία Facebook


Πριν αποχωρήσουν όλοι πλέον για το σπίτι του MasterChef, ο εξώστης κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη και σημαντική απόφαση. Να ψηφίσουν ανοικτά ποιον παίκτη από αυτούς που αποκλείστηκαν θέλουν να γυρίσει στο σπίτι.

Εν τέλει, η Εύα Αμπάν ήταν αυτή που πήρε τις περισσότερες ψήφους και επέστρεψε με τη σειρά της στον διαγωνισμό.

Έτσι η νέα πεντάδα  που επιστρέφει στο MasterChef είναι:

  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θάνος Σπανός
  • Πάνος Ιωαννίδης: Ντέιβιντ Τζίμερσον
  • Σωτήρης Κοντιζάς: Χαράλαμπος Κοτσώνης
  • Σωτήρης Κοντιζάς: Τάσος Κυρικλάκης
  • Σωτήρης Κοντιζάς: Εύα Αμπάν
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments