Video

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αμήχανη συνάντηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα MadWalk (vid)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αμήχανη συνάντηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα MadWalk (vid)
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε την σκηνή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα φετινά MadWalk.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει…ιστορία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δυο τους είχαν σχέση το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον δεν είναι πια μαζί.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες τους θέλουν να είναι και πάλι ζευγάρι αν και έχει διαψευστεί από τις δυο πλευρές. Ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του, ωστόσο έπρεπε να βρεθούν στον ίδιο χώρο για τις ανάγκες του MadWalk.

To αμήχανο φινάλε του Αργυρού στα MadWalk

Στο φινάλε της εκδήλωσης ο τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο θα έπρεπε να μοιραστούν την σκηνή. Η στιγμή ήταν αμήχανη και για τους δυο που προσπάθησαν να το “σώσουν” με χιούμορ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή “Το πρωινό” ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Ηλιάνα: Έλα εδώ. Έλα εδώ κοντά μου. Κράτησε με ή δώσε μου το χέρι σου γιατί μόνη μου θα πέσω. Πού πας; Έλα εδώ, το MadWalk έφτασε στο τέλος του με ένα εντυπωσιακό act από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου, είσαι πολύ καλή.

Ηλιάνα: Ναι, θα μου δώσεις λίγο από τον χρόνο σου όμως, τι λες;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή βίντεο zappit

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε αλλού την καρδιά του

Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως ο νεαρός τραγουδιστής όχι μόνο έχει ξεράσει την σκληρή κριτή του Next top Model, αλλά έχει δώσει ήδη καρδιά του σε άλλη γυναίκα.

“Το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Αυτή η κοπέλα είναι γύρω στα 20 και το όνομά της αρχίζει από Α. Είναι ξανθιά, έχει ύψος 1.80 και είναι γαλανομάτα. Τους έχουν δει πολλοί και στα νότια προάστια και στο κέντρο”, ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments