Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: “Δικέφαλοι” με φόντο τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδος: “Δικέφαλοι” με φόντο τον τελικό
Το Κύπελλο Ελλάδος επιστρέφει σήμερα με τους δυο ημιτελικούς.

To Κύπελλο Ελλάδος μπαίνει την τελική ευθεία με τους αποψινούς ημιτελικούς. Οι δυο “δικέφαλοι” θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Αρκάδες με τον Ραβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στον Δημήτρη Λημνιό. Παράλληλα δεν θα έχει στην διάθεση του και τους Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο που είναι εκτός για όλη την σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον Μιχάλη Μανιά που αποτελεί ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα της ομάδας του Παράσκου.

Κύπελλο Ελλάδος: Με αρκετό κόσμο κόντρα στην Λαμία η ΑΕΚ

Δυόμιση ώρες αργότερα η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Λαμία Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών για τον δεύτερο ημιτελικό. Η “Ένωση” αναμένεται να έχει στο πλευρό της αρκετό κόσμο καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη. Λίγο νωρίτερα η ομάδα μπάσκετ υποδέχεται την Μπάμεργκ κάτι που βοηθάει στην μεγαλύτερη προσέλευση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι και Τάσο Μπακασέτα. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, εκτός αποστολής έμειναν ο Μπόγιαν Σαράνο και ο Στράτος Βασιλαντωνόπουλος.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και περάσουν τα φαβορί, θα έχουμε το ίδιο ζευγάρι τελικού για τρίτη σερί σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος

Τετάρτη 3/4 19:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 21:30 ΑΕΚ – Λαμία

Πέμπτη 24/4 19:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 19:00 Λαμία – ΑΕΚ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments