Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έρχεται “λίφτινγκ” με τις ευλογίες Δώνη

Παναθηναϊκός: Έρχεται “λίφτινγκ” με τις ευλογίες Δώνη
Ο Παναθηναϊκός... αλλάζει εν όψει της νέας σεζόν.

Την επιθυμία να δημιουργήσουν έναν καλύτερο Παναθηναϊκό από τη φετινή σεζόν έχουν ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας για την επόμενη αγωνιστική περιόδου.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «Πράσινη» το τελικό μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή τους ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα καθοριστεί από τη συνάντηση που θα έχουν με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν και από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι ή από τις προτάσεις που θα έρθουν για τους ταλαντούχους παίκτες της ομάδας.

Στην πρώτη κατηγορία φαίνεται πως ανήκουν οι Μουνιέ, Κάτσε και την «ανοιχτή» υπόθεση του Κουλιμπαλί. Επίσης, στο προσκήνιο παραμένει αν θα υπάρξει πρόταση για τον Κουρμπέλη αλλά και τον Διούδη.

Όσο αφορά τον Κάτσε, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι.

Για τον Παναθηναϊκό μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να σηκώσει ένα συμβόλαιο όπως αυτό του Κάτσε, ενώ και στο μυαλό του ποδοσφαιριστή υπάρχει η επιθυμία να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του.

Φωτογραφία Eurokinissi


Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Κάτσε στρέφει την προσοχή του στο εξωτερικό προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θα πρέπει, βέβαια, να θεωρείται βέβαιο πως ο Παναθηναϊκός, εκτός από την αγορά κυρίως ξένων αξιόπιστων ξένων θα στηριχθεί και σε ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του, όπως οι Σέχου, Θεοχάρης και Αποστολάκης που θα περάσουν από… εξετάσεις στους εναπομείναντες αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments