Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έγινε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών για προβολή του βίντεο του ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έγινε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών για προβολή του βίντεο του ντέρμπι
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σήμερα η απόφαση για το ντέρμπι.

Δεκτό έκανε το προεδρείο της Εφέσεων το  αίτημα του Ολυμπιακού για προβολή βίντεο από το επίμαχο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αιτήθηκε εξαρχής στην διαδικασία να υπάρξει προβολή βίντεο από το ματς του ΟΑΚΑ, προφανώς για να ενδυναμώσει την έφεσή της.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση αναφέροντας ότι για τα αδικήματα που έχουν γίνει έχει κριθεί και καταδικαστεί.

Το προεδρείο της Εφέσεων όμως έκανε δεκτό το αίτημα των Πειραιωτών.

Σήμερα η  απόφαση για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εκδικάσει σήμερα την έφεση που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Η πρωτοβάθμια επιτροπή είχε αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, πρόστιμο 94.500 ευρώ και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να συνεχιστεί κανονικά από το σημείο που διακόπηκε.

Δικαίωμα έφεσης είχαν τόσο οι δύο ομάδες, όσο και ο Αθλητικός Εισαγγελέας. Τελικά, μόνο ο Ολυμπιακός άσκησε έφεση, η οποία εκδικάζεται στις 16:00.

Αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί, τότε θα πάρει το ματς στα χαρτιά με σκορ 0-3, ενώ από τον Παναθηναϊκό θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να οριστεί η ημερομηνία που θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα 21′ της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Έφεση της της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1)της υπ΄αριθμ. 97/2019 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2)της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και περί Α) της απόρριψης της υπ΄αριθμ. πρωτ. Super League 2457/19.3.2019 ενστάσεως της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά του κύρους του Φ.Α. μεταξύ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στο στάδιο ΟΑΚΑ στις 17.3.2019 λόγω αντικανονικής διακοπής του αγώνα και Β) της κατακύρωσης του άνω αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με το αρ. 21παρ.3 στ.Ι και ΙΙ ΚΑΠ με αποτέλεσμα 0-3 και την επιβολή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ των προβλεπόμενων κατ΄αρ. 21 ΚΑΠ ποινών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments