Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Λαμπρόπουλο

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Λαμπρόπουλο
Ο Παναθηναϊκός δε μένει αδιάφορος στο θέμα του Λαμπρόπουλου. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες (το αποκάλυψε to10.gr) και η αλήθεια είναι πως μόνο απαρατήρητο δεν περνάει για τους πράσινους.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης σαφώς και θα έλεγαν «ναι» στην προοπτική απόκτησης του Έλληνα αμυντικού, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Με κυριότερη το οικονομικό.

Ο Λαμπρόπουλος ζήτησε ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ από την ΑΕΚ, χρήματα που δεν του πρόσφερε η Ενωση. Έκτοτε δεν έγινε νέα προσπάθεια παραμονής του παίκτη, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος σε δύο μήνες από την Ένωση.

Φυσικά αυτά τα χρήματα που ζήτησε από την ΑΕΚ δεν μπορεί να του τα δώσει ούτε ο Παναθηναϊκός, που θα έχει ως… ταβάνι συμβόλαια 200.000 ευρώ. Κι αν χρειαστεί κάποια υπέρβαση, δε θα γίνει για κεντρικό αμυντικό.

Για να προκύψει λοιπόν «deal» θα πρέπει ο Λαμπρόπουλος να ρίξει τις απαιτήσεις του. Επιπλέον, θα πρέπει και ο Παναθηναϊκός να εξοικονομήσει χρήματα από πιθανές αποχωρήσεις. Ήδη υπάρχουν στο ρόστερ αρκετοί κεντρικοί αμυντικοί, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο πόσοι απ’ αυτούς θα μείνουν. Οι… σίγουροι είναι δύο, ο Κολοβέτσιος και ο Μαυρομμάτης, με τον πιτσιρικά έτσι κι αλλιώς να μην κοστίζει πολλά.

Πολλά για τα δεδομένα και για όσα προσφέρει κοστίζει ο Οικονόμου, που θα χρειαστεί αποζημίωση για να αποχωρήσει, ενώ πολύ δύσκολα θα ανανεώσει ο Κουλιμπαλί. Εδώ ίσως να κρύβεται και το… μυστικό πίσω από την υπόθεση Λαμπρόπουλου και Παναθηναϊκού. Η παραμονή ή όχι του Αφρικανού στο ρόστερ.

Αν ο Κουλιμπαλί, που έχει αγωνιστεί πολλές φορές ως κεντρικός αμυντικός, αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός γλιτώνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που έχει και θα πρέπει να τον αντικαταστήσει. Ο Λαμπρόπουλος θεωρείται ιδανική επιλογή για «αντί – Κούλι», από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο πλάνο και απόκτηση δεξιού μπακ, μιας και ο Δώνης δείχνει να καλύπτεται από Γιόχανσον – Αποστολάκη, ενώ δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να δούμε και τον νεαρό Βαγιανίδη, που εντυπωσιάζει στις ακαδημίες. Αν λοιπόν αποχωρήσει ο Κουλιμπαλί, τότε και διαθέσιμη… θέση θα υπάρξει και διαθέσιμα χρήματα στο μπάτζετ.

Και δε θα πρέπει να θεωρούμε καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να προχωρήσει τελικά ο Παναθηναϊκός σε πιο σοβαρές συζητήσεις με τον Λαμπρόπουλο, αν ο Αφρικανός δεν κάνει δεκτή την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει εδώ και πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments