Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται πρωτόγνωρη συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται πρωτόγνωρη συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα
Μία σημαντική ανακοίνωση που θα αφορά νεαρούς ποδοσφαιριστές αναμένεται να κάνει σύντομα ο Μάριο Μπράνκο ή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να πυροδοτήσει άλλη μία «βόμβα» φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ, όπως γράφει η Live Sport.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συμφωνία, η οποία θα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να εξελίσσονται.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Μάριο Μπράνκο φέρεται να βρίσκεται στο παρασκήνιο της συγκεκριμένης κίνησης, η οποία θα έχει επίσης έντονο πορτογαλικό και… συγγενικό χρώμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ιβάν Σαββίδης: Αυτός είναι ο μεγάλος του πόθος

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει κάνει πράξη το όραμα ενός ισχυρού ΠΑΟΚ που επί χρόνια όλοι οι φίλοι της ομάδας έψαχναν. Ο ίδιος, προφανώς, αισθάνεται αρκετά ικανοποιημένος με το δημιούργημά του. Το νταμπλ είναι προ των πυλών, η ομάδα φλερτάρει-και θα το πετύχει κάποια στιγμή σίγουρα-με την είσοδο στους ομίλους του Champions League, η Νέα Τούμπα έρχεται ολοένα και πιο κοντά.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Metrosport, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει έναν ακόμη μεγάλο πόθο. Ποιος είναι αυτός;

Φωτογραφία Eurokinissi


Να δει τον κυρίαρχο ΠΑΟΚ να αποτελείται από αρκετούς Έλληνες διεθνείς.

Ίσως αυτό συμβεί στην πορεία με Πασχαλάκη και Πέλκα και ενδεχομένως τον Γιαννούλη και τον Λημνιό, ωστόσο, η αλήθεια είναι από τη στιγμή που και ο ΠΑΟΚ στηρίζεται κυρίως σε ξένους παίκτες, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να γίνει ακόμη η βάση της Εθνικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments