Αυτοκίνητο

Qs Inspiration: Επίσημη αποκάλυψη από την Infiniti στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

Qs Inspiration: Επίσημη αποκάλυψη από την Infiniti στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης
Το πρωτότυπο Qs Inspiration θα ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της.

Η Infiniti θα αποκαλύψει στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Σαγκάης το πρωτότυπο Qs Inspiration, το οποίο ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της.

Βασισμένο σε μια ολοκαίνουργια ευέλικτη αρχιτεκτονική πλαισίου, προσφέρει μια εκδοχή για το στυλ ενός σπορ σεντάν, στη νέα εποχής της ηλεκτροκίνησης, αλλά και μια προεπισκόπηση για τα επόμενα μοντέλα παραγωγής.

Στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα συνδυάζει την εντυπωσιακή τεχνική και διαθέτει δύο ξεχωριστές ζώνες.

Ένα οδηγοκεντρικό cockpit και ένα ευχάριστο εσωτερικό για τους επιβάτες, που αξιοποιεί στο έπακρο τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις.

«Η ηλεκτροκίνηση δημιουργεί μια σειρά νέων δυνατοτήτων για τα sedan, με νέους κινητήρες και αρχιτεκτονικές πλαισίου, που μας αφήνουν να φανταστούμε πώς αυτός ο τύπος αυτοκινήτου θα μπορούσε να αναζωογονηθεί και να προσαρμοστεί, ώστε να ταιριάζει στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις προτιμήσεις των οδηγών», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της εταιρείας, Christian Meunier.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments