Αυτοκίνητο

Skoda Scala: Κατέκτησε τον επίζηλο τίτλο Red Dot Award 2019

Skoda Scala: Κατέκτησε τον επίζηλο τίτλο Red Dot Award 2019
Skoda Scala: Το ολοκαίνουριο μοντέλο κατέκτησε το πρώτο του βραβείο.

Το ολοκαίνουριο Skoda Scala λίγο μετά την πανευρωπαϊκή του παρουσίαση, κατέκτησε το πρώτο του βραβείο.

Πρόκειται για τον επίζηλο τίτλο Red Dot Award 2019 στην κατηγορία του σχεδιασμού προϊόντος, με αποτέλεσμα να είναι η 13η φορά που η τσέχικη εταιρεία κατακτά ένα σημαντικό βραβείο.

Με τις έντονα δυναμικές γραμμές και τις μελετημένες σχεδιαστικές του λεπτομέρειες, το Scala είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που αποκαλύπτει τη νέα, εκφραστική ταυτότητα design της μάρκας.

Οι γενικότερες αναλογίες, οι ξεκάθαρα διαμορφωμένες επιφάνειες, οι χυτές γραμμές και η εξελιγμένη αεροδυναμική του, καθιστούν μοναδική την εμφάνισή του.

Το Scala μάλιστα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής για την ευρωπαϊκή αγορά που στην 5η του πόρτα δεν υπάρχει το λογότυπο αλλά το πλήρες όνομα της εταιρείας.

Τα Red Dot Award περιλαμβάνονται στα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως.

Στην κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από ειδικούς από κάθε γωνιά του πλανήτη, συνυπάρχουν ανεξάρτητοι σχεδιαστές, ακαδημαϊκοί και ειδικοί δημοσιογράφοι.

Αυτή τη χρόνια αξιολόγησαν περίπου 5.500 προϊόντα που συμμετείχαν με κριτήρια το βαθμό καινοτομίας, τη λειτουργικότητα, τη διαχρονική τους εμφάνιση και την επίπτωσή τους στο περιβάλλον.

Φέτος είναι η 64η χρονιά στην οποία τα Red Dot Award αποτελούν τον παγκόσμιο τρόπο αναγνώρισης του εξαιρετικού σχεδιασμού προϊόντων.

Η εκδήλωση βράβευσης έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης