Τεχνολογία

Assassin’s Creed III: Είπε “αντίο” σε Steam και Uplay

Assassin’s Creed III: Είπε “αντίο” σε Steam και Uplay
To Assassin's Creed III δεν είναι πλέον διαθέσιμο στις online πλατφόρμες αγοράς.

Το Assassin’s Creed είναι μια από τις κορυφαίες σειρές παιχνιδιών παγκοσμίως. Ένας από τους αγαπημένους τίτλους στις τάξεις των Gamers είναι η τρίτη κυκλοφορία της Ubisoft.

Η Αμερική εταιρία προχώρησε σε δημιουργία remastered έκδοσης του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απόσυρση του Assassin’s Creed III από τις online πλατφόρμες αγοράς.

Όσοι χρησιμοποιούν το Steam και το Uplay δεν μπορούνε πλέον να προχωρήσουν σε αγορά του συγκεκριμένου τίτλου. Ωστόσο όσοι το έχουν αποκτήσει από πριν, θα έχουν την δυνατότητα να το κατεβάσουν ξανά από την βιβλιοθήκη τους.

O στόχος της Ubisoft είναι να μην υπάρχει η επιλογή αγοράς του παιχνιδιού σε χαμηλότερη τιμή από τη στιγμή που πρόκειται για κυκλοφορήσει εκ νέου. Το Assassin’s Creed III θα μπει και πάλι στα ράφια των καταστημάτων στις 29 Μαρτίου για τα PS4, Xbox One και PC.

Assassin’s Creed με άρωμα Ελλάδας

Θυμίζουμε ότι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς διαδραματίζεται στην αρχαία Ελλάδα την περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου (431-404 π.Χ). Μάλιστα, για πρώτη φορά ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν ο χαρακτήρας του θα είναι άντρας ή γυναίκα.

Η Αμερικανική εταιρία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για το Assassin’s Creed Odyssey, το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στο Ελληνικό κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments