Μedia

Δέσποινα Μοιραράκη: Τι είπε για την πτώχευση της εταιρείας της (vid)

Δέσποινα Μοιραράκη: Τι είπε για την πτώχευση της εταιρείας της (vid)
H Δέσποινα Μοιραράκη είναι καλεσμένη στην Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε για το θέμα που προέκυψε με την εταιρεία της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις. Όταν το κάνει είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η Δέσποινα Μοιραράκη κάνει, επίσης, ένα ταξίδι στον χρόνο περιγράφοντας τις δύσκολες αλλά και τις όμορφες στιγμές της ζωής της. Αναφέρεται στον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της σε εργατικό ατύχημα, στην γνωριμία με τον πρώτο της σύζυγο, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών, και εκείνος παντρεμένος με παιδί.

Περιγράφει τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, όταν ο άνδρας της αποσύρθηκε από το επαγγελματικό και κοινωνικό προσκήνιο για προσωπικούς του λόγους.

Πώς πήρε τα ηνία της επιχείρησής του στα χέρια της και πώς έγινε η βασίλισσα των χαλιών; Γιατί χαρακτηρίζει τον δεύτερο σύζυγό της «ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί»; Ποια ήταν η αιτία που έχασε σχεδόν όλα της τα μαλλιά; Πώς αντέδρασε στην κρίση, η οποία την έκανε να μετρά μέρες χωρίς να πατά άνθρωπος στα μαγαζιά της;

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει χαρακτηριστεί ως η «βασίλισσα των χαλιών». Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι κόρη του Γεωργίου και της Αναστασίας Κάτσα. Έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει γεννηθεί το 1960. Έχει δύο γιους, το Γιώργο και τον Τάσο.

Μετά τα μεσάνυχτα: Πληροφορίες για την εκπομπή

Τι κοινό έχει ένας κατηγορούμενος για φόνο και μια λαμπερή ηθοποιός;

Ένας διάσημος τραγουδιστής με ένα θύμα κακοποίησης; Άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας;

Όλοι έχουν κάτι να διηγηθούν.Το ρολόι δείχνει «Μετά τα μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής, πρόσωπα της επικαιρότητας για να ξεδιπλώσουν τη νύχτα τις ιστορίες που δεν ακούστηκαν το πρωί.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ιδιαίτερη ματιά και την ανατρεπτική της άποψη.

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Τρίτη και Τετάρτη στις 00:15.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments