Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα με την Σεντά (vid)

Survivor spoiler διαρροή: Έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα με την Σεντά (vid)
Survivor spoiler διαρροή: Ραγδαίες εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης που θα ξαφνιάσουν τόσο τους παίκτες, όσο και τους τηλεθεατές.

Survivor spoiler διαρροή: Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό (3/4/19) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Με το κλίμα να είναι από… ψυχρό οι αλλαγές θα συνεχίσουν να ξαφνιάζουν τόσο τους παίκτες, όσο και τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τουρκικές ιστοσελίδες από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε μια νέα εποχή Survivor, μίας και οι δύο ομάδες διαλύθηκαν και δημιουργήθηκαν δύο νέες μεικτές με αρχηγούς την Κατερίνα Δαλάκα και την Σεντά.

Φωτογραφία Facebook


Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν θα δούμε τις πρώτες στιγμές συμβίωσης των νέων ομάδων στις παραλίες. Παίκτες που ήταν αντίπαλοι, τώρα είναι συμπαίκτες και το αντίθετο. Δίχως καμία αμφιβολία η ριζική αυτή αλλαγή ξάφνιασε τους παίκτες και το ερώτημα που τίθενται εδώ είναι ένα. Πόσο γρήγορα οι παίκτες θα καταφέρουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Survivor spoiler διαρροή: Έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα

Όπως θα δείτε και στο trailer, αλλά και στο συμβούλιο, η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει το γεγονός ότι η Σεντά διάλεξε την Αφροδίτη στην δική της ομάδας, αθετώντας την υπόσχεση και την μεταξύ τους συμφωνία.

Φαίνεται πώς ο αποχωρισμός αυτός επηρεάζει αρκετά και την Αφροδίτη που την βλέπουμε να λυγίζει και να συγκινείται περιγράφοντας τα όσα έχει ζήσει αυτό το διάστημα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία με την Κατερίνα Δαλάκα.

  • Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments