Πολιτική

Μανώλης Πετσίτης: Στο Μαξίμου με τον Τσίπρα το βράδυ του δημοψηφίσματος (vid)

Μανώλης Πετσίτης: Στο Μαξίμου με τον Τσίπρα το βράδυ του δημοψηφίσματος (vid)
Στο Μαξίμου ο Μανώλης Πετσίτης το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Ένα νέο ντοκουμέντο που αποδεικνύει την ευκολία που ο Μανώλης Πετσίτης μπαινοέβγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μανώλης Πετσίτης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που ήταν τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δίπλα σε πρόσωπα κλειδιά, εντοπίστηκε σε σημείο του ντοκιμαντέρ του Πολ Μέισον για το Channel 4 με τίτλο «This is a coup» να είναι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και δίπλα στον πρωθυπουργό, ίσως το πιο κρίσιμο βράδυ για την κυβέρνηση. Το βράδυ του δημοψηφίσματος, στις 5 Ιουλίου 2015.

«Παιδιά πάμε;Σφύρα την έναρξη» ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πίσω του τον ακολουθούν οι πιο στενοί του συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Παππάς και δίπλα του ο «εθελοντής», όπως λένε γι αυτόν πλέον σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου, Μανώλης Πετσίτης.

Να θυμίσουμε, πως ο συμμαθητής του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά μέχρι το 2014 εργαζόταν ως σερβιτόρος σε ταχυφαγείο επί της λεωφόρου Συγγρού, ωστόσο μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο Μανώλης Πετσίτης αναβαθμίστηκε σε σύμβουλο μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε άνθρωπο υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου που μπαινόβγαινε σε διευθυντικά γραφεία δημόσιων υπηρεσιών.

Δείτε το απόσπασμα με τον Μανώλη Πετσίτη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments