Πολιτική

Μπόλαρης: Η ατάκα της χρονιάς για τη συνεργάτιδά του που παραιτήθηκε

Μπόλαρης: Η ατάκα της χρονιάς για τη συνεργάτιδά του που παραιτήθηκε
Ο Μάρκος Μπόλαρης μίλησε για την επιλογή του να πάρει τη Θυμαρίτα Καλδάρα.

Την απάντησή του για την πρόσληψη των δύο σέξι συνεργάτιδων του, της Θωμαρίτας Καλδάρα και της πρώην Σταρ Ελλάς Λένας-Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου έδωσε σήμερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm, ο Μάρκος Μπόλαρης.

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία «ε». Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης στον Realfm 97,8.

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε.

Μέγα ζήτημα δημιουργήθηκε με τις σέξι φωτογραφίες της Θωμαρίτας Καλδάρα, η οποία εργαζόταν στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας.

Μετά τα σχόλια που ακούστηκαν, η κ. Καλδάρα, παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε επί 2,5 μήνες και επέστρεψε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε θέση διοικητικής γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Την ίδια ώρα, από τις 7 Ιανουαρίου, τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν και με την ειδική σύμβουλο του Μάρκου Μπόλαρη, Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, η οποία είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2002.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play