Αυτοκίνητο

Aristotle Racing Team: Παρουσιάζει τα επιτεύγματά της στο κοινό της Θεσσαλονίκης

Aristotle Racing Team: Παρουσιάζει τα επιτεύγματά της στο κοινό της Θεσσαλονίκης
Aristotle Racing Team: Στην εκδήλωση «4th Thessaloniki Formula Show (TFS)» θα γίνει επίδειξη για το κοινό από το νέο μονοθέσιο της ομάδας.

Αγωνιστική πίστα θα γίνει η πλατεία Αριστοτέλους το ερχόμενο Σάββατο, με τη φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Aristotle Racing Team (ΑRT), να προσφέρει ένα υπερθέαμα στο κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση «4th Thessaloniki Formula Show (TFS)» θα γίνει επίδειξη για το κοινό από το νέο μονοθέσιο της ομάδας, ART-18 και θα παρουσιαστούν παλαιότερα μονοθέσια, όπως τα ART-14 και ART-16, με τα οποία η ART έλαβε πολλές διακρίσεις σε διεθνείς φοιτητικούς διαγωνισμούς.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους αγώνες «Rally Dakar-2003», Βασίλης Ορφανός, θα πραγματοποιήσει επίδειξη με τη μηχανή του.

Οι μικροί θεατές θα μπορούν να οδηγήσουν τη δική τους Formula, μέσω ενός προσομοιωτή, ενώ τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα Buggies, κληρώσεις, μουσική, επίδειξη rollers και άλλα happenings θα πλαισιώνουν την εκδήλωση.

Η ART δημιουργήθηκε το 2006 και είναι η πρώτη φοιτητική ομάδα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποτελείται κυρίως από φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής, οι οποίοι εργάζονται πάνω στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθέσιου. Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Νικόλαος Μιχαηλίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments