Αυτοκίνητο

Fiat 500X Firefly Turbo 1.0: Συνεχίζει την γνωστή πετυχημένη συνταγή του 500

Fiat 500X Firefly Turbo 1.0: Συνεχίζει την γνωστή πετυχημένη συνταγή του 500
Fiat 500X Firefly Turbo 1.0: Η Fiat ανέβασε ταχύτητες, έγινε πιο αναγνωρίσιμη και απέκτησε ομορφότερο ντιζάιν ως... γνήσια Ιταλίδα.

Fiat 500X Firefly Turbo 1.0: Η Fiat τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Ανέβασε ταχύτητες, έγινε πιο αναγνωρίσιμη και απέκτησε ομορφότερο ντιζάιν ως… γνήσια Ιταλίδα.

Ένα από τα μοντέλα της που επιβεβαιώνει τα παραπάνω είναι το Fiat 500X Firefly Turbo 1.0.

H εμφάνιση του είναι “φρέσκια και νεανική” και είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον των περισσοτέρων στο δρόμο.

Αν και το μοντέλο έχει κάνει το ντεμπούτο του το φθινόπωρο του 2014, εντούτοις δείχνει ότι δεν έχει κουράσει και συνεχίζει να έχει φανατικούς φίλους ενισχύοντας την άποψη ότι έχουμε να κάνουμε μ’ ένα διαχρονικό αυτοκίνητο.

Το 500X ακολουθεί το γνωστό σε όλους μας design του 500, αλλά σε σαφώς μεγαλύτερη έκδοση. Διαθέτει μία ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα, φώτα ημέρας LED και full-LED πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ το γενικότερο στυλ είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του.

Το εσωτερικό είναι σχεδόν όμοιο με το “ μικρό” 500άρι, αλλά και αυτό σε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μεταφέρει απροβλημάτιστα τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι έχουν αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους στη διάθεσή τους, ενώ όταν κληθεί να μπει μέσα και 5ος επιβάτης τότε θα περιοριστεί αισθητά η άνεσή τους.

Ο αποθηκευτικός χώρος των επιβατών είναι περίπου 350 λίτρα που έστω και δύσκολα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, όχι σε όλο το εσωτερικό, είναι μαλακά και ικανοποιούν οδηγό και επιβάτες, δίνοντας παράλληλα τόνο πολυτέλειας.

φωτογραφίες άρθρου και εξωφύλλου: twitter.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments