Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οργιάζουν οι φήμες για επιστροφή Μπουρούση

ΑΕΚ: Οργιάζουν οι φήμες για επιστροφή Μπουρούση
Αυξάνονται και πληθαίνουν οι αναφορές που κάνουν λόγο για «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Γιάννη Μπουρούση.

Η… πρόωρη παράδοση του στέμματος μετά τον αποκλεισμό από το Final 4 του Champions League αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις φέρεται να φέρνουν εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Η Ένωση που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια μεγάλα βήματα, δεν ρίχνει λευκή πετσέτα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάμπεργκ και φέρεται να κάνει focus στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα, μετά και τον τραυματισμό του πολύπειρου Λιθουανού άσου, υπήρξαν δεκάδες προτάσεις από μάνατζερ για παίκτες στους Κιτρινόμαυρους.

Το ενδιαφέρουν επικεντρώνεται κυρίως στους ψηλούς, δεδομένης της πολύμηνης απουσίας του Ματσιούλις αλλά και του Καββαδά. Η αναζήτηση είχε ξεκινήσει ανεξαρτήτου της ευρωπαϊκής πρόκρισης, αφού ο παίκτης που θα φορούσε την κιτρινόμαυρη δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Στην ΑΕΚ εξέτασαν κάθε καλή περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι αλλά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για απόκτηση ξένου σέντερ έχει μειωθεί.

Ως εκ τούτου οι αναφορές στο ενδεχόμενο επιστροφής του Γιάννη Μπουρούση στην ΑΕΚ δίνουν και παίρνουν

Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Lions στην Κίνα, αγωνιζόμενος τραυματίας με αιμάτωμα στον γαστροκνήμιο.

Είχε 26 λεπτά συμμετοχής και 7 πόντους (3/9 διπ., 0/4 τριπ., 1/1 βολή), μαζί με 6 ριμπάουντ και μία ασίστ, αλλά οι Lions ηττήθηκαν με 95-111 και έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των playoff του κινεζικού πρωταθλήματος.

Ο Μπουρούσης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αθήνα όπου μένει η οικογένεια του και δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα ουσιαστικό εμπόδιο για συμφωνία με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο πολύπειρος σέντερ είναι παιδί των Κιτρινόμαυρων και έχει αφήνει ανοιχτό το παράθυρο επιστροφής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments