Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέλυσε όλα τα στατιστικά θυμίζοντας… Τζόρνταν (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέλυσε όλα τα στατιστικά θυμίζοντας… Τζόρνταν (vids)
O Γιάννης Αντετοκούνμπο διέλυσε την στατιστική κόντρα στους 76ers και τα όσα πέτυχε τα είχε καταφέρει μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν το μακρινό 1989...

Δεν είναι… τρολ. Ούτε fake news. Είναι η πραγματικότητα. Είναι η πραγματικότητα που ζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος το… τερμάτισε. Και πέτυχε κάτι που είχε να εμφανιστεί τριάντα ολόκληρα χρόνια. Ο προηγούμενος που το είχε πετύχει ήταν ο μεγαλύτερος αθλητής όλων των εποχών. Ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ναι, καλά διαβάζετε. Ο «Greek Freak» διέλυσε την στατιστική στο ματς με τους 76ers στο οποίο οι Μπακς επικράτησαν με 128-122.

Ο Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με 45 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ,  5 τάπες  και όλα αυτά σε 35 λεπτά. Το πιο εντυπωσιακό; Δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Κι εδώ ήρθε να… γκρεμίσει τη στατιστική.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από 30 χρόνια! Το μακρινό 1989. Και το είχε πετύχει ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο GOAT. Στο πρώτο ματς της σεζόν 1989-1990 ο Τζόρνταν μέτρησε απέναντι στους Καβαλίερς 54 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και μία τάπα σε 47 λεπτά. Φυσικά, δεν είχε κάνει ούτε ένα λάθος!

Πέρασαν 10.745 μέρες από τις 3 Νοεμβρίου του 1989 μέχρι τις 4 Απριλίου του 2019. Και αυτός που το κατάφερε ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ που οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς σε όνειρα που φτάνουν μέχρι και τον τίτλο του NBA.

Η παράσταση του Γιάννη:

Ο Μάικλ Τζόρνταν το 1989:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments