Lifestyle

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Εμφανίζεται ολόγυμνος πάνω στη σκηνή του θεάτρου

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Εμφανίζεται ολόγυμνος πάνω στη σκηνή του θεάτρου
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με δικιά του απαίτηση τολμά να εμφανίζεται ολόγυμνος στη σκηνή.

Μετά από δική του απαίτηση, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εμφανίζεται ολόγυμνος πάνω στη σκηνή του θεάτρου στο οποίο εμφανίζεται.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά στο περιοδικό «Λοιπόν» για τον ρόλο του στην παράσταση «Victims», όπου εμφανίζεται γυμνός.

«Είναι μια καταπληκτική παράσταση, ένα συναρπαστικό κείμενο του Μάικλ Χάουαρντ, στο θέατρο Κυψέλης, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λιβανού. Παίζουμε με τη Σόνια Κωτίδου, μια εξαιρετική ηθοποιό. Είναι δύσκολο έργο και μια τεράστια πρόκληση για μένα. Ψυχολογικό θρίλερ παγκοσμίου ρεπερτορίου, παίζεται σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης και στη Νέα Υόρκη εδώ και 30 χρόνια», λέει χαρακτηριστικά.

«Είναι κείμενο που «σκοτώνει». Μπορεί να σοκαριστεί αρχικά ο θεατής που εμφανίζομαι ολόγυμνος στη σκηνή, καθώς διαρκεί για αρκετή ώρα. Είναι κάτι που απαιτεί ο ρόλος» τονίζει.

Ο ηθοποιός τονίζει ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η οικογένεια του και αναφέρεται στο πρόσφατο γάμο της κόρης του.

«Πάντρεψα την κόρη μου μ’ ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι.

Είμαι πολύ περήφανος κι εύχομαι στον κάθε γονιό να ζήσει τέτοιες πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Το γεγονός αυτό μου έδωσε, εκτός από συγκίνηση, κι ευτυχία, όπως θα έδινε σε κάθε απλό και λαϊκό άνθρωπο» σημειώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments