Μedia

Ειρήνη Κολιδά: Αντικατέστησε την Έλενα Τσαβαλιά στο Open

Ειρήνη Κολιδά: Αντικατέστησε την Έλενα Τσαβαλιά στο Open
Ειρήνη Κολιδά: Όλα όσα είπε στην έναρξη της σημερινής εκπομπής

Η Ειρήνη Κολιδά είναι η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής “Μεσημεριάτικα” στο Open, αντικαθιστώντας την  Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αποχώρησε

Η πρώην παίκτρια του Survivor επέστρεψε στην τηλεόραση, αφού αμέσως μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, είχε παρουσιάσει εκπομπή για το fitness στον ΣΚΑΪ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ειρήνη Κολιδά υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της εκπομπής.

«Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας υποδέχομαι σήμερα από το πλατό αυτής της εκπομπής. Είμαι σίγουρη ότι την εκπομπή αυτή θα την αγαπήσετε και θα σας γίνει καθημερινή μεσημεριάτικη συνήθεια. Θα είμαστε μαζί από τη συχνότητα του Open από Τρίτη έως και Παρασκευή», είπε η Ειρήνη Κολιδά.

Έλενα Τσαβαλιά: Τι είπε για την αποχώρηση από το «Μεσημεριάτικα»

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε για πρώτη φορά on air για την αποχώρησή της από την εκπομπή “Μεσημεριάτικα”:

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε το τέλος. Έχουν γραφτεί άλλες τρεις εκπομπές. Θεωρώ πως λογικά θα παιχτούν. Είναι μέχρι και την Πέμπτη γραμμένες οι εκπομπές.

Θέλω να διευκρινίσω γιατί το διάβασα χθες ότι “αυτή είναι η εκπομπή που αντικατέστησε την εκπομπή της Τσαβαλιά”. Και εννοούσαν την εκπομπή του Σαμοίλη. Δεν υπήρχε τέτοιος προγραμματισμός. Δεν αντικατέστησε τα Μεσημεριάτικα.

Τα Μεσημεριάτικα ήταν προγραμματισμένα να παίζουν από Τρίτη έως Παρασκευή. Είπα ναι γιατί μου ακούστηκε πολύ ενδιαφέρον. Όμως είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια 100%. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είμαι σαφής.

Στην ελληνική τηλεόραση έχουμε δει πολλά. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις… Στη δική μου περίπτωση ήταν αποχώρηση. Ο Μάρκος στηρίζει κάθε μου απόφαση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments