Πολιτισμός

Shazam: Ένας 14χρονος σούπερ ήρωας

Shazam: Ένας 14χρονος σούπερ ήρωας
O Shazam δεν μοιάζει με κανέναν άλλο σούπερ ήρωα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ο Shazam είναι ένας από τους πιο γνωστούς ήρωες του σύμπαντος της DC. Υπάρχουν πολλές ιστορίες του γραμμένες σε κόμικς και πλέον αυτός ο ιδιαίτερος ήρωας έχει την δική του ταινία.

O πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο 14χρονος Billy Batson. Ο νεαρός, με την βοήθεια ενός αρχαίου μάγου αποκτά υπερδυνάμεις και βλέπει την ζωή του να αλλάζει ξαφνικά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να φωνάξει την λέξη “Shazam” και τότε μεταμορφώνεται σε ενήλικας με απίστευτες δυνατότητες.

Το σώμα του μπορεί να είναι ενός γεροδεμένου άντρα με υπερφυσικές δυνάμεις, ωστόσο το μυαλό του εξακολουθεί να είναι ενός μικρού παιδιού.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχεται αντιμέτωπος με αρκετές γκάφες.

Μια ταινία τέτοιου είδους δεν θα μπορούσε να μην έχει και ένα κακό. Αυτός είναι ο Doctor Sivana. Ένας μοχθηρός επιστήμονας που δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τις δυνάμεις του Shazam.

Η ταινία μπορεί να παίζει στις αίθουσες μόλις λίγες ημέρες, αλλά κάποιοι την θεωρούν την καλύτερη που έχει βγει από την DC.

H γνωστή εταιρία έχει δεχτεί έντονη κρητική για την ποιότητα των ταινιών της.

Ενδεικτικά τον τελευταίο καιρό η DC έχει βγάλει τις εξής ταινίες: Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Wonder Woman, Justice League και Aquaman.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments