Video

Το τατουάζ: Επιστρέφει με διπλό επεισόδιο (vid)

Το τατουάζ: Επιστρέφει με διπλό επεισόδιο (vid)
Το Τατουάζ επιστρέφει την Δευτέρα (8/5) με ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο.

Το Τατουάζ μπαίνει και πάλι στην τηλεοπτική μάχη την Δευτέρα (8/4) με διπλό επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

Η Τατιάνα ζητάει την άδεια του Σέκερη προκειμένου να ενημερώσει τον Τόνυ για την επικείμενη άφιξη της στο Λονδίνο.  Την ίδια ώρα ο Παύλος με τον Θεοχάρη πιέζουν  Άννα για να μάθουν  την αιτία του χωρισμού της με τον Αλέξανδρο. Αυτό θα προκαλέσει την έκρηξη της Άννας.

Δείτε το τρέιλερ για το διπλό επεισόδιο της Δευτέρας:

Από ποιους απαρτίζεται Tο Τατουάζ

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Αντρέας Γεωργίου, με σκηνοθέτες τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Θεόδωρο Νικολαϊδη, Γιώργο Ευαγγέλου και Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη.

Παίζουν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Κούλης Νικολάου, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παπά, Κατερίνα Γερονικολού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιφιγένεια Πιερίδου, Χριστίνα Κυριάκου, Ανδρέας Φυλαχτού, Ερμογένης Σκιτίνης, Σάββας Μενοίκου.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Στον ρόλο της Μαργκώ Νίβεν, η Κοραλία Καράντη. Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος. Guest star, Αντρέας Γεωργίου. Guest star, Βάσια Παναγοπούλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments