Αθλητισμός

Νάτχο: Ξανά εκτός αποστολής ο Ισραηλινός

Νάτχο: Ξανά εκτός αποστολής ο Ισραηλινός
Ξανά εκτός αποστολής ο Νάτχο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Είναι «μήνυμα» σε Νάτχο ο αποκλεισμός του από την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ή μήπως όχι; Την απάντηση την γνωρίζουν μονάχα οι άνθρωποι της ομάδας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Να αναφέρουμε, ότι ο Ισραηλινός μέσος έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, μιας και κόντρα στον Ατρόμητο είχε αποκλειστεί από την τελική 18άδα, λίγο πριν τον αγώνα.

Το αν είναι ένα «μήνυμα» από τον Πέδρο Μαρτίνς θα φανεί στο τέλος της σεζόν.

Να αναφέρουμε, ότι επίσης αποστολής έμειναν, επίσης, ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Ρόντερικ Μιράντα. Ο διεθνής αμυντικός ένιωθε ενοχλήσεις και ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το ματς με την ΑΕΚ (17/2) στην αποστολή ο Γιάγκος Βούκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (7/4, 19:00) στο Αγρίνιο για την 27η αγωνιστική της Super League με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα.

  • Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο:

Φωτογραφία twitter


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments